American Pie - The book of love

Såg nyss American pie - the book of love ännu en gång.. Fast bara dom bästa delarna! En film som är helt okej, rolig och allt nice! En av dom roligaste sakerna i filmen måste ju vara när hans mor tar upp en lite stel strumpa..
En helt klart sevärd film för den som har humor! c'ya

Sliten

Fan! Min tvätthög bara växer och växer fast jag har gömt den så ser jag hur den blir större varje dag.. Måste nog ta tag i den idag.. Suck! Just nu sitter jag i kalsonger. Kom på att Ica stängde 18.00 idag så på 1 minut var jag på klädd och sen inom 3 minuter var jag på ica.. Starkt jobbat från min sida
Idag var jag först i backen tack vare Das Tecno man Attjo! Kom upp till bräcke strax efter 9 och var först, väldigt skönt! De hade snöat strax över 5 centimeter och pistmaskinerna hade precis pistat parken så den var sjukt mjuk och skön! Drog lite 30 och 5or lite switch trick med mera. Drog även några misty's, sjukt konstigt trick! Dock vart de inget filmat.. I alla fall inte med min kamera så jag har inga klipp. Nu blir det till att laga mat.. Det blir makaroner med köttbullar! Kanon gött! hejr'åå
Tänkte bara tillägga att mina Swedish fish tog slut idag.. R.I.P!
Den sista..
Mat lagnings dags!

Godnatt

Tjaa! Nattlig uppdatering! Var i backen idag.. gick väl hyffsat. Är fortfarande trött i kroppen sen efter jag varit sjuk! Men men, imorgon blir det nya tag då bilen går 08.30 nånting från parkeringen. Kommer bli nice.
Vallade skidorna idag också! Jag är ingen mästare på de men jag skyller på vallan!
Men nu måste jag sova så jag orkar ta mig upp. Uppdatering imrogon, fan jag kan inte skriva "imorgon" utan att koncentrera mig! Uppdateringen imorgon med bild/film hoppas jag. C'yaa

Sjuk idag igen.

Inne på 3e dagen som sjuk. Eller jag är frisk för att gå till skolan, men min kropp har inte ork till att vara ute i minus30 en heldag än.. Men imorgon blir det nya friska tag! Just nu sitter jag och kollar på Os repriser. Just nu är handlar de om Sven Kramer som missad os-guld och nytt världsrekord på 10000 meter p.g.a att han höll på att ta fel bana vilket gjorde att han klev över konen som avgränsar banorna. Väldigt klantigt gjort tycker jag.
Vid halv 11 tiden ska jag gå till skolan för att renskriva lite svenska/engelska saker. Förhoppnings vis går de snabbt!
Hittade inget vettigt klipp på Kramers fail. Men jag hittade en riktigt skön longboard film!! Blev riktigt sugen på att åka nu.. Dem här killarna och tjejerna tar longboard till en ny nivå!
C'yooo'!

OS.

Sitter och hoppas på att jag verkligen inte kommer spy inatt.. För nu har jag första gången sedan i söndags ätit ganska mycket..! Just nu sitter jag och tittar på Damernas  skier cross kval, och än så länge ser de ju riktigt bra ut! Alla svenskar har gått vidare från 8dels finalen. As bra! Men nu ska jag sova.. Wish me good luck.


sig Tveits bidrag till JOSS. Typiskt norskar att va bra på skidor.

Sig Tveit - JOSS Entry from Sig Tveit on Vimeo.


Blue man group

Riktigt cool grupp som spelar på rör! c'yaaa

Äntligen.

Äntligen har jag ork att skriva ett inlägg! Börjar väl med att berätta om the north face. Såg fram emot den tävlingen. Men så ställde vädret till de.. På lördagen skulle vi ha kört hopp och rail delen, men de blåste så mycket att de var omöjligt att hoppa! Så vi fick våra två rail åk.. 08.30-16.00 för två rail åk i den kylan och blåsten kändes inte så himla värt! Så jag hoppades på bättre väder tills söndagen så vi kunde få åka puder delen.
MEN såklart blåste de lika mycket då.. Så vi fick tolka med skoter upp i backen för att åka 1 åk i den vanliga backen med lite pucklar i början. Efter de var de dags för prisutdelningen, grattis till Måns och Kircka som får åka till Frankrike 28 Mars! Det fick inte jag.. Men det blir nya tag nästa år!
Efter att ha kommit hem och vinkat adjö till pappa, Frida och farbrodern duschade jag och skrev lite svenska.
Sedan gick jag till Stina och umgicks med henne och Louise. Vi såg på Madagaskar 2. Väldigt nice film! Johan joinade oss sedan och vi kollade på någon film jag inte kommer ihåg namnet på.. När jag kom somnade jag som en stock! Men klockan 02.oo var de dags första gången.. Då kom första spy attacken. Efter de så fortsatte de bara hela tiden.. Spydde säkert 15 gånger fram till eftermiddagen då de trappade ner lite. Då gjorde jag misstaget att äta lite för mycket fil lite för fort.. Så då vare dags igen. FY FAN VAD JAG HATAR ATT SPY! Måste vara de vidrigaste kroppen kan göra mot en.. Men nu har jag inte spytt sedan igår, så nu är de förhoppningsvis ur kroppen. Så nu är de dags för ännu en vilodag så jag kan gå på skolan imorgon. Klockan 9 ska jag på Ica för att köpa nyponsoppa, blåbärssoppa, Proviva och Coca cola! Ha en bra dag, over and out.

2010/2011

Tänkte att jag skulle bidra med en bild på nästa års Icelantic skidor! Dem längst till vänster är nästa års av dom jag har! Förhoppningsvis får jag åka på dom nästa år..!
Dom ska vara "hiphop" baserade. Kan nog bli väldigt niice!
Hittade även en väldigt oskön film på en kille som kraschar in i ett träd..

Dagen idag har bestått av:
  • Lekar. Massor av lekar. Såsom, tunnelkull, tunnelstaffet med mera.
  • Vi började om från noll, lärde oss att ta på skidorna, namnen på alla i klassen. Hur man plogar/lär någon att ploga med mera.
  • Passiv parallell sväng och aktiv parallell sväng.
  • Hasande mellansväng.
Orkar inte skriva ner allt.. Sjukt mycket i alla fall! Man kan sammanfatta dagen så här: Lekar, dåligt väder, kallt och väldigt mycket plogande! Nu ska jag ta tag i min svenska uppgift och efter de renskriva engelskan. Sedan borde far, syster och farbror vara här! c'yaaa
P.s tävling imorgon!!

Va saru att du sa saru?

18/2-10©
Icelantic!

Flat spinn 540 no grab.
Dagen idag har gått snabbt. Började med matte. Skulle nog säga att de är de var den bästa matte lektionen hittills. För vi fick någon sorts kaka, den var riktigt god och saft till de! Kanon bra start på dagen! Efter de var det dags för bild.. Ganska skönt. Sitta och pilla med bongo-trummorna. Inte de hårdaste arbetet. Jag satt och drack Té och gjorde klart bongo trumman. Jag har gjort en med ett stort A på och när man snurrar den så är de grottmänniskor som jagar en Mammut.
Lunch:
Åt lunch, kommer inte ens ihåg vad de var. Alltså kan de inte varit så gott.. 12.30 började teoorin på skidlärar kursen. Den höll bara på i 3 timmar, fast vi hade "skidvård" också. Mycket man kan göra för att skidorna ska hållas i bra skick!
Avslutar dett inlägg med att berätta att jag åt min 5 semla nyss och den 6e är snart nere den med! Hejrå

Bilder.

Zerospin.
Brutet ben.
"Pingvinen frontflip"
Reverse Getto
Rail på trä räcke.
Alltför idag people. C'yaaaaa

FET-tisdag

Idag är de Fet-tisdag. Då ska man vara fet! Och äta semla är ett måste.. Därför köpte jag 2stycken. Mmmhmm. Väldigt gott! Så vad har Anton gjort idag då? Hmm! Just ja. Åkt skidor hela dagen lång!
Skidor, skidor, skidor blir aldrig less! Dock är jag rätt opepp på skidlärar kurs från 0845-16.00 imorgon.. Men de är ju bara att bita ihop! Gratis mat och nästan gratis utbildning. De tackar man liksom inte nej till!

Nu ska jag äta min andra semla så jag kan fylla ut andra benet också. Vill ju inte att dem ska vara olika långa! Blir ju så jobbigt. Hejdåååååååeå!

Dagens låt är: Klee – Gold

Bild från härnösand:



Backflip eller frontflip?

FET-tisdag

Idag är de Fet-tisdag. Då ska man vara fet! Och äta semla är ett måste.. Därför köpte jag 2stycken. Mmmhmm. Väldigt gott! Så vad har Anton gjort idag då? Hmm! Just ja. Åkt skidor hela dagen lång!
Skidor, skidor, skidor blir aldrig less! Dock är jag rätt opepp på skidlärar kurs från 0845-16.00 imorgon.. Men de är ju bara att bita ihop! Gratis mat och nästan gratis utbildning. De tackar man liksom inte nej till!

Nu ska jag äta min andra semla så jag kan fylla ut andra benet också. Vill ju inte att dem ska vara olika långa! Blir ju så jobbigt. Hejdåååååååeå!

Dagens låt är: Klee – Gold

Bild från härnösand:



Backflip eller frontflip? Lägg en kommentar om vad du tror..

Alla <3's dag

04.55
Tåget gick inte förens 05.15 p.g.a försovning av tåg-chauffören..! Verkligen irriterande! När vi äntligen kom iväg var de bara att gilla läget! Så vi tog fram våra dubbelmackor, multivitaminen och klasen med bananer och åt frukost 05.30, inte ofta man äter så tidigt. Vi hade jävligt toligt under frukosten pga våran sömnbrist, fantiserade om att köra på bakbenen på  en älg. Svårt att förklara, men den skulle iallafall få en jävla snurr och swisha förbi fönstret i 120km/h!! Faktiskt väldigt roligt halv 6 på morgonen, sedan fantiserade vi om att köra breställ med tåget med mera! Vi lugnade oss och la oss ner för att sova. Vilket gick väldigt bra tills " Nästa stopp Ånge, Ånge ". Vaknade till och stoppade in hörlurarna och somnade om för att sedan bli väckt av en ny röst " Biljett kontroll ". Efter de fick vi sova ostört. Väldigt skönt!

Vi kommer till Östersund 20 minuter försenat.. Då är det fel på linjen mellan Ö-sund-Åre så vi får vänta på en reservbuss i nästan en och en halvtimme! Långt ifrån vad jag vill göra.. Till slut kommer vi iväg mot Åre! När vi kommer fram så byter jag och Victor om till skidkläder och går till vm6an för att åka skidoooor!
Bräck a neck var bra, mjukt och skönt. Dock molnigt men de var bara skönt idag. Victor nötte cork9 med tail och Sausage och fick till slut till dom riktigt snyggt! Jag försökte få till mina cork9or men jag har ju inte världens bäxta tålamod så när de inte går som jag vill lessnar jag snabbt. Så jag kopplade in iPoden och slutade ta de så seriöst och då vart de mycket roligare! De ledde till att jag landade mitt livs första sw 1260!! Då åker man in mot hoppet baklänges och snurrar 3 och ett halvt varv. Landade dock i baksätet/sittandes men de ska jag fixa till.
På tisdag är det friluftsdag! Vilket innebär heldag i backen. Inte helt fel med skidåkning på skoltid..


Här kommer lite pics från Härnta!




Allt för mig. Klicka på dom små bilderna för att dom ska bli stora! c'YAAAAAAA

Här nös and - city jam.

12/2-10
Direkt efter den sista showen kastade jag, victor och felix oss in räser Passaten mor Matfors. Tre grova karlar och ett förlitet baksäte och täckbyxor är ingen super bra kombination. Har aldrig svettats så mycket i en bil.. Vi somnade som tur va väldigt snabbt, vaknade när vi svängde in på gården.
13/2-10
07.23 väckte pappa oss.. Vi masade oss upp ur sängen och ner för trappen för att fika. Fikade lite smått&gott för att sedan sätta oss och åka dom resterande 8a milen till Här nös and för att tävla! Kom dit och ställningen var enorm! Jag visste att den skulle var hög. Men inte att den skulle kännas så hög! Den var 11a våningar hör och de var 10 trappsteg mellan våningarna. Så räkna ut; 18*110 så får ni hur många trappsteg vi gått idag! Inrunet var jävligt sketchy, isigt, brant och 5 meter för högt. Men de gick ju bra ändå.. Eller?
Jag landade alla trick i kvalet utom en unatty snurr(fel hålls rotation). Jag gjorde: Sw7, 540 Japical, Pingvin frontflip etc. Victor slänge feta flat's med tail/Japan, cork9or vanliga nior m.m.
Felix, la feta nior! Dock hade han litte problem med landningarna. Men han stompade sina 5or. Dock räckte de inte för någon av oss.. Men vi åkte inte hem tomhänta, har ju ett X-antal stickers mer nu.
Vi alla är ju lite besvikna, hade ju hoppats på final i alla fall! Men icke!
Så imorgon tar vi 04.55 tåget mot Åre och är framme halv9 i Åre. Så då tar vi första gondolen upp och åker skidor.
Slapp kväll idag. C'ya

Negativ.se

Jag hade tänkte skriva ett negativt inlägg om hur dåligt de gick i Kall, om hur jag underrotera som fan, och att jag vill ha dom andra bindningarna. Men så snacka jag med far och han sa "fokusera på de positiva.." så får väl göra de.
Landade min första dubbelfrontflip idag, väldigt skönt att få de gjort. Sen satte jag nån bra flat5 Japan så nåt var ju bra. Köpte även nya stavar. Ska sova nu. Hejdå
Så här såg jag ut när efter jag landat.
Flög för långt, underroterade och landade på rygg.

Kall dag nr. 5

5e Dagen i Kall. Kvällens show kan ha varit den "viktigaste" showen den här veckan. Givetvis är ju alla shower viktiga men på den här showen var Internationell press där och fotograferade och filmade. Bla Aftonbladet. Alla var verkligen på topp idag! Grymt skoterkörande och eldblås från Johan och Emils sida. Carro var väldigt duktig när hon "fakirade". Väldigt imponerande. Måste även berömma alla hoppare, grymtbra kört.
Max med sin Sausage 7, Felix Ironcross över Porschen och Victor med en fet backflip. Jag själv gjorde en "superman" frontflip med "pyro" på skidan. En raket som sprutar massa ald och gnistor! Väldigt anorlunda, men även coolt!
Imorgon är det en ny dag och en ny show! Men innan showen är de matte prov och skidåkning som gäller! Ska nöta in flat's i svarta, sw snurrar med annan grab och även corks med annan grab än Mute! Såvgått





Man kanske ska börja använda "Giron" igen..? Faktiskt ganska skön!

Skidkläder.

Nästa ställ jag köper kommer nog vara ett First drop ställ. Tycker dom är sjukt cleana och inte för dyra heller! De ser ut så här. Antingen hel svart eller blått, eller varför inte matcha dom? Tycker dom ser sjukt nice ut och vill gärna ha ett. Diggar alla olika fickor.



Diggar att man kan ta loss hängslena om man vill. Dock har jag insett att de är jävligt skönt med hängslen!

Bild på stället bakifrån, har inte sett ett annat ställ med denna design. Väldigt unikt!

Har även snart införskaffat en ny hjälm som ser ut så här.


Kommer sitta som en smäck med mina Scott.


Over and out. Bjokka

Ledig.

Hade som sagt en lektion idag. Skönt! Så nu är jag ledig så jag och victor åker in till Åre för att hitta stavar till mig.. Mina är böjd som super-g stavar och saknar truga. Inte dom ultimata stavarna med andra ord. bussen går 11.30 så nu ska jag laga till lite lunch! Cyaa



Inte alla som knuffar på en Porsche mitt i vintern aiight!

Fan.

Har inte kunnat logga in på bloggen förns nu.. Väldigt konstigt tycker jag! Dagen idag var i alla fall hur bra som helst! Vi började med att åka knädjupt puder, hur kul som helst! Sedan drog vi vidare till parken och chillade lite. Var väldigt mjukt och skönt där idag pga snöfallet dagen innan. Jag lärde mig sw7 shifty och sw7 med tweakad mute. Ledsen att de inte kommer nå edits, men de är aldrig någon som vill filma.. Kvällen spenderades i Kall som vanligt. Känns som jag lever i Kall, men de gör jag som tur inte! Showen gick helt okej, enda som hände var när Emil fastnade med en skoter. Blev en liten försening då. Men ingen fara, de löste sig. Over shootade(Man hoppar alldeles för långt i hoppet) även hoppet som aldrig förr på min superman frontflip! Sjukt läskigt när de är så pass mörkt i landningen. Måste varit raket som var fast tejpad på skidan:


Det där alltså den utbrända raketen som bokstavligen sprutar eld! Ser helt galet ut! Men nu ska jag sova så jag tar mig imorgon och antingen åker skidor eller vilar. Får se helt enkelt.
PUSSILIPUSS som Elin skulle sagt/ME, ma'self an' u

Morgonpigg?

Första morgon inlägget på länge. Kan ju berätta att de snöat ganska mycket är i Järpen och jag hoppas de snöat i Åre med! Vi hade första showen igår och den gick bra, alla klarade av sina saker super bra! Nu är det bara fyra shower kvar.. Vet inte vad jag ska skriva nu på morgonen.. Idag blir Pow,Pow,Pow om de snöat i Åre. Dags för frukost nu! Hoeres/Obama

Sick pic!




Jossaaa!

Josefin Holmberg Engstrand ville att jag skulle skriva nåt om henne på bloggen. Okej sa jag.

Josefin bor i Här nös and och är 15 år om jag inte minns fel. Är väldigt trevlig och rolig att prata med! Dock har vi träffats lite för sällan, bara en gång..! Men sånt går ju att ändra på!
Hon är fin, snäll, trevlig och har bra klädsmak enligt mig. Hon borde även skriva nåt liknande om mig tycker jag! Jag tycker att ni ska kolla in på hennes lilla blogg också: jjosefinmaria.bubbleroom.se/

Vet inte vad jag ska skriva mer nu.. Här är en bild på'na:



Hihi, aja vi hörs/Obama
Ps. Döda mig inte Jossa.

Godis & festis!

Så sitter man här, samma gamla soffa men dock med annat tilltugg! Kan ju börja med att berätta om imorse.. Jag var så trött att är jag glömde bort att jag sover i en våningssäng.. Ingen bra start på dagen att hoppa 1½ meter ner utan att va beredd, gjorde ju ganska ont. Hade även drömt att jag avslutat ett inlägg med att skriva: Alla suger kuk, hela dan, varje dag. Så då fick jag panik kollade upp de och de stämde som tur va inte!

Kollade sedan ut genom fönstret, det var blue bird ute och jag blev riktigt pepp på att åka lite skidor och slänga lite feta tricks även fast jag var så trött! Gick till bussen, strålande sol, bra temperatur. Ganska ultimata förhållanden, men sen surnade allt ihop och det blev dåligt väder men de gick att hoppa. Men de började även blåsa så svarta ville man inte snurra i.. Så vi åkte runt och lekte i röda parken, jag övade in flat 5or med Japan, gick helt okej faktiskt. Dom sitter snart! fick inget filmat idag heller, dåligt väder och väldigt ont om filmare i Bräcke! Men jag har ju några klipp som jag inte kan använda, men dom ska jag få redigera på Felix's dator. Så i veckan kommer de en edit med bilder i tror jag. Om jag hittar nå bra!

Just nu sitter jag och äter godis och dricker Päron Festis. Kanon gott. Idag ska jag städa mitt rum! De sa jag förra söndagen också och än har de inte blitt av! Men nu blir de av! Så hare gött/Obama



Lånade Sebbe's hjälm+glasögon och fick då en fin turist glipa!<3


Skidor idag igen?

0 gradigt?? Vad är de för väder i Åre nu?! Blir ju helt brydd.. Idag blir de shred igen, kommer bli bra! Ska få nån att filma mig också.. Igår fick jag en sw snurr och en sw up 3 2a av på film.. Men de är inte mycke att göra en edit av. Så förhoppningsvis är de någon som är mer sugen idag! Vi hörs, hejdå, solong kalsong/Obama




Diggar den här bilden ganska mycket.

Nattligt inlägg.

Nu skiter jag i mina "volume's"! Kom nyss hem efter en hel kväll med Victor och Sebbe som inkluderade hamburgare, chips, hot salsa, sallad, bacon, mjölk med mera!

Dagen idag gick bra fast jag glömt mitt rygg skydd hemma och skulle ta det lugnt. Så lyckades jag landa i screamin' seamin i största hoppet, alltså med benen korsade.. Inte så skönt! Jag landade mina första flatspin's för året och den här säsongen. Bättre sent än aldrig! Har även kommit på en ny "dödsline", 540 Japical i första, sw 9a i andra flat 5 i tredje och i sista en unaty snurr. Till exempel sw 3 eller 5! Sen tror jag att sw 7 i första till sw 5 i andra flat i tredje fungerar de med! Men nu ska jag sova! Sleep well/Obama

volume 34.

Är hemma efter en kväll med gräbsen och nu skriver jag mitt tidigaste inlägg sen bloggen startade! WOOOW, nä nu ska jag sova så jag orkar åka skidor idag! See you laterr/Obama


Det här är väl det mest negativa med Kall än så länge..



Inte hänga läpp. Dags för en ny hjälm?

volume 33.

Så sitter man här igen, i min soffa med datorn framför sig för att berätta hur dagen har varit! Kan ju börja med att berätta att dagen varit LÅNG, väldigt lång. Men också väldigt rolig! Fram till lunch gick dagen snabbt, vi hoppade och fixade. Efter lunch gick vi igenom allt, kollade om allt fungerade. Det gjorde de inte.. Nån hade tankat alla skotrar med Diesel! Det är ju inte speciellt bra! Så Johan, vår räddare slangade ur dom skotrar vi behövde.
Jag och Lithén körde in oss så nu sitter våran skoter scen, vi gjorde även hela showen en gång! Gick hur bra som hellst förutom att jag tappade raketen jag skulle ha på skidan.. Men de sitter på Måndag, tisdag, onsdag, torsdag och fredag! Ni borde igentligen pallra er upp hit och kolla på showen.. För de kommer bli AWESOME! Raketer, skidåkare, bensin bomber, skotrar och en Porsche! Felix har fått äran att hoppas över Porschen, de lovar jag att filma och lägga ut här!
Här kommer några bilder från idag!
Jag och Felix!
Mathias och folk!
The one and only, Vitor WULFF!
En liten Porsce som Felix ska hoppa över..
Och sist men inte minst Johan "eldkastarn" Hydstrand.
Over and out/Obama

volume 32.

Skönt med sovmorgon.. Elle hur? Idag vaknade jag av mig själv, helt utvilad! Hur skönt som helst! Så nu har jag tid för ett blogg inlägg, igår var en dag då jag hade nästan flest besökare. Måste vara bilden på Felix..!
Så vad händer idag? Sitter och lyssnar på musik och bloggar, ska ner och äta efter de här inlägget. 09.40 går bussen till Kall gör en heldag.. Både bra och dåligt. De kommer vara 10 härliga timmar där. Men ett stort + är ju att vi får gratis lunch och middag på Kall auto lodge. Tror de heter så.
Först ska vi ha en samling, gå igenom allt. Kommer ta sin lilla tid! Efter de ska vi göra hela föreställning, fast på "låtsas" vi ska inte hoppa, eller spruta eld.. Bara "torr" repa igen om allt. Men de kommer nog bli fett tillslut. Nu ska jag väcka Mathias, fast han inte vill för han kan sova i 20 minuter till. Men de skiter jag i.
Snipp snapp slut, varulvstjut /Obama


All black in black!




volume 31.

Kan nog vara den sämsta uppdateringen sen jag skaffa min blogg! Anledningen heter: Trötthet, brist på tid och inget internet! Mest för att jag inte haft internet förns nu.. Dagen i Kall idag var väldigt nice! Jag och Lithén har kört skoter så det står härliga till. Sen är hoppet väldigt skönt nu! Max slängde väldigt feta flat 7s och de gjorde även Victor. Jag lyckades landa switch i hoppet och få till Japical, väldigt skönt! Felix försökte på dubbel tail, kommer inte ihåg om han lyckades.. Men de kommer han göra inom kort. Nu på eftermiddagen har jag städat tvättat och hängt tvätt.. Inte de roligaste men de måste göras!
Jag, Felix och Victor har fått lite förhinder angående vår resa till Härnö city jam.! Vi har uppvisning mån-fre kväll och missar då sista tåget vi kan ta till Sundsvall för att sen åka till Härnösand! Men vi kommer lösa det!



Här kommer 1 bild på Felix från idag.



Och för er som missat X-Games kommer här en resumé av de bästa!



Ska ladda om inför ännu en heldag i Kall imorgon! Kepp It REAL/Obama

 


Volume 30.

Första dagen i Kall inser ni hur kallt de var?? Haha skoja. Rolig jag är.. När vi kom dit tror jag alla vart väldigt besvikna! För kicken och landningen såg allt annat än bra ut! Men sedan kom pistmaskinen i gång och fixade till de, vi prov hoppade men det vart inte riktigt bra ändå! Så vi flyttade kicken och byggde den större. Bytte inrun och förlängde tolk linan! Då gick det hur bra som helst att hoppa. Victor drog backflip, Max sausage 7a och jag slängde frontflip och en sketchy 360. Så till slut blev det bra. Nu ska ni inte tro att det var så enkelt! Mycket mer detaljer med mera som jag inte hinner berätta om nu. Jag tror det blir fett, längtar tills imorgon då vi ska dit igen. Svin roligt att tolka bakom skoter! Ska och äta nu! Här är några bilder och en länk till fler bilder.

http://www.facebook.com/album.php?aid=153876&id=583516738 /Obama



Mathias, Victor, Max och Felix.



Some Skis!



Das pistmaskin und Johan.





volume 29.

Få se, varför gör jag det här? Jo för att lilla Linda utmanade mig på hennes blogg: http://nummernitton.blogg.se/ .

Berätta 8 sanningar om dig själv. Utmana sedan 3 styckna.
  1. Jag saknar min vän Linda väldigt mycket. Lite för mycket tycker jag, hon borde hälsa på mig!
  2. Det absolut bästa jag vet är att åka skidor när det är vår. Strålande sol,10+ , slaskigt, inget underställ eller liknande! Bara byxor och en hood. Filma, hänga med kompisar och lyssna på go musik!
  3. Städa, läxa, regn diska, häva(lite riktat mot dig Linda). Det är några få ord som jag inte gillar alltför mycket.
  4. Jag är helt handikappad när de gäller datorer, format, redigera film och bilder.
  5. Ms. Hill - Talib Kweli är en av dom skönaste låtarna jag hört. Lite uttjatad men väldigt bra!
  6. Saknar min iPod som min syster har lånat! När får jag igen den?
  7. Ice Age, Ica Age 2 & Ica Age 3 är nog dom bästa filmerna jag sett. Ledsnar aldrig på dom! Inte du heller käre Far.
  8. Jag har nog mask i magen. Äter hela tiden, även fast jag inte är hungrig. Spelar ingen roll vad jag äter eller hur mycket, är ändå hungrig efter 1 timme..!
Det var allt.. Utmanar bara : Sanna( http://ssannaberglund.blogg.se/ ) Good night, sleeep tight!/Obama

volume 28.

Så.. Idag har varit en soft dag! Men till en början väldigt jobbig dag.. Vaknade sjukt trött, pallrade mig upp åt frukost och gick till skolan. Började dagen med " Hello, I'am you're new english teatcher" lessnar han aldrig på att säga de? Efter de datakunskap, väldigt chill' blev klar med uppgiften så de var skönt.
Åt lunch, tog sedan 12.20 till Åre hade genom gång sen begav vi oss till Åres baksida ner mot björnen för att leta efter trancivers. Tranciver= en sak som man kan söka efter andra trancivers eller själv bli uppsökt om man hamnar i en lavin! Hoppas att jag aldrig kommer behöva använda den!

Skulle redigera ihop en edit nu som ni skulle få kolla på! Men så klart så tar inte wmm Lithéns format. SKIT GREJER! Så ska försöka det här nu. Inte roligt med 40 klipp till ingen nytta... /OBmama

volume 27.

Nyss sett Sommaren med Göran. Väldigt rolig film tycker jag. helt klart sevärd! Väldigt rolig och intressant film. Till de har jag även ätit semla!! Tack så mycket Simon!

Hur äter du din semla? Locket först? Sen grädden, sen resten?


Kan ju glatt meddela att den var hur god som hellst! Vi hörs imorgon. C'yeea/OBama

volume 26.

Sitter på skolan för tillfället och skriver rent lite svanska saker.. Inte så otroligt roligt! Men det är ju skönt att få det gjort. Dagen idag har varit helt okej, vi behövde inta åka längd skidor eftersom det har varit kring -27 idag. Så istället fick vi göra vad vi ville i gympa salen, jag och Lithén spelade lite bad minton. Det blev oavgjort skulle jag nog säga! Sen blev jag utmanad av Mathias på "drive" man har varsin plan halva och ska sätta bollen i korgen på andra sidan. Försten till tre, reultat: Anton: 1 , Mathias : 0. Alltså vann jag!
Gruvar mig lite för att gå hem så jag stannar nog ett tag tills Middagen öppnar så jag kan gå dit sen direkt hem, stället för fram och tillbaka i kylan!
Så ikväll.. Då ska jag se på:



En film om hamstrar som är agenter. Verkar lovande! Ska slutföra svenskan nu. C'YAA!/Obama


RSS 2.0