veckans lirare

otroligt jobbig dag idag, började med historia redovisning första lektionen andra lektionen skriva svenska, tredje matte prov och sen efter lunch trampoline test i Åre! Sen nu på kvällen har jag åkt lite med joel, jibster, calla, max, albin och några fler! Nu ska jag sova snart, upp vid halv 7 imorgon...
-
Här kommer veckans lirare i alla fall!
-Marc Dandurand
-
Courtesy of Newschoolers.com

veckans lirare

Tänkte köra en "veckans lirare". Tänkte att jag lägger in en film/bild varje dag på oliak personer sen får mina trogna läsare lägga en kommentar här eller på facebook om vem som borde vinna. Tror dock inte att de kommer bli så fett som jag tänkte i mitt huvud att de skulle bli.. Men i alla fall,, veckans lirare är:
IAN COMPTON
-
-
Blir nog bra, engelska borde man kunna om man vill fatt något.
skön låt; Dr. Dre & B Real – John 3:16

bilder tandådalen 2lax10

-Stine och mina skidor!                           Tältet i tandå!
-                         
-
-Monterar skidor!                                  Stine med ett gäng skidor!
-
-                                     
-
-
-klicka på bilderna så blir dom större! peaCE

fedt, fedt

Tandådalen.. Mycket fetare än jag förväntat mig!! Sjukt skönt hopp, sköna rails, skönt folk de enda dåliga är vädret,, snålblåst och minus 14°.. Lite väl för min smak, men ändå sjukt, sjukt roligt med nya kläder, nya skidor och en bra backe. Nu blir lite idol och chill! Johän Lind-qvist och Albin kerf-stedt tipsdade om att jag var med på http://www.freeride.se/ i reklamen för sundsvall http://railstyle.se/ . Här är den länken; http://www.freeride.se/content/5018/ ta en titt vettja!
-
-
också sjukt taggad pår railstyle. Ska vara social nu, peaCE

trollbäcken 11

Sitter i lägenheten i hundfjället och ska väl snart sova,, Monterade skidor för första gången förut med hjälp av stine. Skidorna kommer vara sjuuukt nice att få åka imorgon, har en sorts limeted edition skida också, jag och 20 andra har grönt under skidan istället för de oranga som de ska vara.
-
-
Liten bild på skidan, fixar bättre tills imorgon. Titta på filmen här under, och medans du gör de så klicka en gång på skärmen och rör musen så kommer ni bli stokeed!! 360 filmning är gal1!
-

tandådalen tmrroww,,

Sjukt, sjukt taggad på tandådalen imorgon!! Packat klart nu också! Vart inte sämre när jag hittade en edit på tanner när han åker iår, sjukt sugen på pow pow nu!
-

TANDÅDALEN

Ska till tandådalen på skidtestarhelg nu i helgen, kommer nog bli AWESOME!! Sjukt sugen på riktig park med massa rails, boxar och hopp! Ska bli nice att få ny skidorna också. Dem ser ut så här iår längst till vänster.  Kommer bli bra, 180 långa också! blir cheeat nice!
-
-
Här är en film på 20 minuter ungefär som är värd att se, sjukt rolig åkning och bra filmning.
-
-
- söt unge

home.

Skriver väl ett litet inlägg nu på kvällskvisten så jag kanske får mer än en läsare idag? Kom iallafall hem ifrån fjällen klockan 6 idag, har varit en sjukt rolig helg med familjen och kusin elina. Åkte till funäs på fredagen i pappas nya passat, ingen dålig bil de!! Kom upp till stugan och fixade in allt i stugan och softade. Klev upp och åkte till Hamra för lite skidor. Åkte där hela dagen i deras backe som hade två ljus-blåa hopp, inte så roligt.. Men men, åkte hem till stugan och installerade nya tv'n, vart riktigt fett med en 40"s tv! Söndag morgon, molnigt, de snöar lite, hmm.. Vi åker någon annastans säger jag. Vemdalen? Säger pappa. Ja varför inte, de kan omöjligt vara sämre än Hamra. Kastar oss in i bilen och åker till vemdalen för en faktiskt grym dag i backen! De såg inte ut så här:
-
-
Men det var helt okej, lite puder till och med! Ska fixa nu, peaCe

dunno what to do

dunkar musik och packar! Så sjukt sugen på funäs nu!! Kommer bli awesome tror jag, så länge dom inte spolat backen med vattenslang bara.. Fick också veta att pjäxorna blev skickade idag från tyskland och kanske hinner komma innan imorgon då jag åker, blev denna modell iår; FullTilt TW
-
-Har aldrig åkte med FullTilt förut men jag tror de kommer bli bra! Detta är Tom Wallisch signatur modell med en plös som man kan stoppa in byxorna bakom när man går på asfalt m.m så du inte trampar sönder dem. Kanske skulle ta och packa klart någon gång.. Har ju inte hela dagen på mig! peaCE

uppe med tuppen.

Är uppe med tuppen som vanligt! Ska ner och äta frukost alldeles strax också, men först tänkte jag skriva lite om helgen. Var en sjukt rolig helg med skidåkning lördag söndag, gick väldigt bra att åka och fick även några pudersvängar i 25cm puder utan botten som resulterade i en "liten" skråma under.. Men men, vad gör man inte för säsongens första pudersvängar?! Sen får jag nya skidor nästa helg också! Kommer bli grymt med nya skidor, byxor ny jacka och pjäxorna kommer förhoppningsvis på fredag! För då åker jag till funäs med la familia och åker skidor lördag söndag igen, de blir min 5e och 6e denna säsong.
-
-Här är en edit gjord av Victor i vinterakro3. peaCe
-

skön dag

  1. klev upp och klädde på mig.
  2. Gick till skolan och hade engelska.
  3. Köpte frukost i caféterian och gick till trampoline/styrke träningen i gympasalen.
  4. Efter det gick jag och åt, ris och biffstroganoffgryta.
  5. Hem och och byta om till löparkläder, tillbaks till skolan.
  6. Styrke träning till att börja med, sen spelade vi ultimate Frisbee och fotboll på grusplanen som var full av snö!
  7. Har duschat nu och ska snart iväg och ta mig en pizza till middag!
Ska dra ut och njuta lite till av snön nu! Have a nice day, som dem säger i amerikat.
- Bamse och lilleskutt hoppade i skogen...
-

lite funäs - vild-hans

Var i funäsdalen och åkte skidor 5-7 november med familjen moberG, riktigt roligt! Speciellt roligt med nya stugan och allt! Kommer bli super bra med tillgång till två stugor hela tiden nästan!
Och min kompis vild-hans har gjort en lite film från ett räfffelrör som ligger i parken i funäs. Sjukt skojj 30 minuters session.
-

Damae Ramen pt. 1


Anton lyxells synvinkel från 2 sköna dagar på gärde i sundsvall! Enjoyy

-

dylan thompson, galettt

galen kille.
-

Dylan Thompson in "THE ARENA" from FODT/COLE TAYLOR on Vimeo.


side by side.

-lite skidfilm också. Side by side matrial från 2009-2010
-

-film

Varit på gärde lördag och söndag och åkt skidor. Riktigt roligt faktiskt, jag hampus och morten har shredat fedt medans lyxell har filmat hela spektaklet. Började redigera igår också, eller lyxell gjorde medans jag och hampus vaktade med våra ak-47or. Somnade gjorde jag också, vaknade och åkte hem vid ett. Så vet inte riktigt hur långt dem kom med filmen,, men de visar sig väl för fan! Vet inte alls vad jag ska göra en dag som denna.. film nu tänkte jag, åka summer setup? njeht. hörs

RSS 2.0