FUNÄSDALEN.

Tar de lugnt i stugan, familjen har åkt och det är bara jag här och softar. Åkte skidor med dem hela dagen och filmade allihopa, både mamma, pappa och wilma. Frida var tyvärr hemma och sjuk. Var riktigt roligt att åka, hoppade bara dem "röda" hoppen på grund av blåsten som varit i helgen, men det var sjukt roligt det med har även åkt snowboard i några timmar båda dagarna nu. SJUKT ROLIGT!! Kommer bli mer snowboard denna säsong, lika svårt som jag mindes det. Nu ska jag kolla på 2 1/2 Men sen sova och kliva upp 0700 och sedan börja min första dag i skidskolan i funäs, Kjaergaards skidskola en vecka. Soft.
/Anton

KUNGSBERGET: EDIT

Här är en edit på mig och Felix Stolpe från förra helgen när vi var nere i Kungsberget för att delta i ShakeIt Slope som gick av stapeln där. Det gick helt okej att åka för mig, landade de flesta tricken men hade lite otur med tappade skidor etc. etc. För Felix vet jag inte riktigt hur det gick, men han var inte så jätte nöjd. Ingen av oss kvalade vidare till finalen så vi filmade istället ihop denna edit:

antuwan&felixus in Kingsmountain - Freeride
Nu är jag i funäsdalen med familjen och tar de lugnt inför den kommande veckan då jag ska jobba i Kjaergaards skidskola på Funäsdalsberget. Ha en bra dag, nu ska jag och mamma åka lite skidor för att sen åka och kolla på när Wilma tävlar i Tännäskröket!!

KUNGSAN

Efter att ha bilat ner till Gävle från Åre igår eftermiddag i 7 timmar inklusive ett kort stopp på MAx i Bollnäs där vi åt så vi höll på att kräkas och sedan åkte skidor hela dagen idag ligger vi nu och softar på rummet här på Scandic Väst. Håller på att föra över klipp till Felix dator från idag som vi ska klippa ihop och slänga upp ikväll tänkte vi om vi blir klar. Kan ta lite print screens och slänga upp sen när jag har klippen om vi inte lägger upp editen. Ni får se. Här är vårat rum:
-
/Anton

SÖDRA: EDIT

Jag och min profilmer och gode vän Erik åkte några åk i minus 15 i södraberget under kvällsskidåkningen igår. Enjoy!

BRECK: HOME

Packade in väskorna i bilen.
Nu ska vi borda och flyga till München. Hade bra!
/Anton
Felix myser med sin nya björn Ted i Denver.

BRECK: EDIT

Här är editen jag skrev om! Nu käkar jag en färdigrätt så jag kna hålla mig tills vi kommer till Silverthorn där v ska käka och kolla runt.
/Anton

BRECK: SOFTAR DAG I BACKEN

Hade en riktigt rolig dsag i backen idag igen! Finns alltid något nytt att göra! Nya jibbs, trannies med mera! Synd att vi lämnar denna dröm tillvaro redan på måndag.. Men de ska bli roligt att komma hem och se familjen och hoppa i Åre! Ser riktigt fett ut där! Kollar just nu igenom klipp från idag, kommer en edit senare ikäll/morgon för er där hemma. Peace
/Anton

BRECK: hipster skiing

Softar dag idag. Ska iväg och köpa nya täckbyxor sen! Kommer blir awesome! Här är en liten edit jag knåpade ihop med några klipp från igår. Anledningen till att de inte är någon musik är att jag tänkte att man kan he på en låt som man gillar istället. Så alla är nöjd med musiken! Peace
/Anton

RSS 2.0