28-9-12

Wooho. Är i åre och softar, en lite mini semester efter min 3 dagars jobb vecka. Man ska ju inte slita ut sig. Här kommer en liten film från Les 2 Alpes när jag, Viktor, Säl och Felix var där och åkte skidor i somras. Dock är detta inte skidåkning, nästan i alla fall.
-
 

Sommarrodel - L2A from anton björklund on Vimeo.

Det här var så sjuuukt roligt! Skrattade hela vägen ner!

/AB


25-09-12

Här kommer ett sent upplägg.  bilder från min Instagram där jag heter: unicorn_231 
-

-
-
-
-
Nog med bilder för idag. Godnatt.
/AB
 

24-9-12

Woooha. Här kommer en sjukt fet edit från Stept Productions där John Spriggs och Parker White kör en "game of skate". Det går ut på att en person väljer trick och den andra ska göra samma sak. Klarar han det inte så får han en bokstav! Och så rullar det på tills en får "S.K.A.T.E". Se och njut:
-
 

S.K.A.T.E. ON SNOW - Parker White vs. John Spriggs from Stept Productions on Vimeo.

Nu ska jag snacka skype med grabbarna om USA i vinter!! 

/AB


23-09-12

Här kommer några bilder! Lite grekland och sådär. Också fixat klädspons nu till vintern ac ColourWear - CLWR. Känns sjukt roligt!!
-
Som sagt, håll ögonen öppna!! för inom kort kommer det cooola grejer!!
/AB

23-09-12

Efter en vecka i Grekland så är jag nu tillbaka i Sverige. Så det firar vi med att lägga upp en film från Bosön och Vattenhopp där jag var för 2 veckor sedan och tränade.
 

vattenhopp Bosön. from anton björklund on Vimeo.

Den helgen var sjukt bra! Efter de så har jag jobbat och tränat på som vanligt, sen drog vi till Grekland som sagt, slänger upp lite bilder senare idag! Kommer även en ny film inom kort. Helt klart värt att hålla ögonen öppna för den!

/ABfilm


Cmd. Skis

Cmd. Skis -  https://www.facebook.com/Cmdskis
 
Se till att gå in och gillar denna facebook sida för att följa produktionen av nya fräsha lagg och oss i teamet under hösten och vintern! Se till att köpa ett par feta lagg till vintern. Här är en kort edit när Anton, Fredrik med några polare åker med The Wizzard i Stryn!
 

Stryn from Cmd. Skis on Vimeo.

Jag och min forne klasskamrat Victor Wulff har haft turen att få vara med i teamet och här är våra season edits från den gångna säsongen:

 

Anton Björklund - 2012 - from anton björklund on Vimeo.

 

CMD Skis - Newteam rider Victor Wulff from mathias frykholm on Vimeo.

Sen så kommer det snart sjukt feta filmer. Om ungefär några dagar.

/AB


NY START.

Inom kort kommer en ny start av denna underbara blogg. Kommer uppdatera så ofta jag hinner med och med massa olika filmer. Allt från vattenhopp, sommarrodel, penny och skidåkning! Det jag känner för och tycker är intressant!
/AB

RSS 2.0