Michael Sommer

Fet edit på Sommer, passar ju bra när det nu nästan är sommar. Fyndigt, jag vet.
L8ER
Michael Sommer

random pics

Bjuder på lite bilder nu när jag packat ihop allt jag äger typ. Ska dammsuga och torka överallt nu. Här kommer fin bilderna:
En vanlig syn på röjsmon.
Felix serverar lite skagen till förrätt när vi serverade treorna idag.
Käket förra måndagen. G toda ott!!
Fin sol vid tottrampen en kväll.
L8ER

sommarlov som fan

Helt sjukt, jag har sommarlov. Nästan tre månaders sommarlov har jag framför mig. FAN vad SKÖNT! Jobb och förhoppningsvis körkort, ska ta tag i det nu när jag är hemma. Det här året har gått så fort, känns som om jag började förra veckan. Så nöjd nu snackar jag med erkka i skype:
L8ER

http://open-spotify.com/track/43CpOeNkZ6UxgOy70FCTCB/

Frida, gör fler inlägg. Joel och Erik vill det. Godnatt världen.
-Superdude

Planking

Har nu börjat packa. Sjukt skönt, har  1½ dag kvar i skolan, ska strax dit och ha historia. Min sista historia lektion någonsin, åh vad skönt! Sista provet imorgon, de räknas inte som lektion, sen är det över. Körde lite planking igår, en ny trend, du ska ligga på mage på olika föremål. Helst högt ovanför maarken, värmde upp med
basketkorgen.
-
peace.
L8ER

Mother love

Ingen sovmorgon till 11.20 i alla fall. Illa
L8ER

Whistler

Känns ju som om man borde åka till Whistler minst engång i livet. Satan vilken galen film. Två dagar skola kvar, så himla skönt. god-nat-t!
L8ER

Peak chair madness - Air Jordan, Waterfalls and Idiot's way from Petr Basel on Vimeo.


lösenordsknäckarn

Hej........ Anton borde byta lösenord här, hehe. Vi får se om han någonsin kommer på vem som skrivit de här. MOHAHAHAHAHAAHAHAHHA

kolla, visst har anton en snygg syrra?

zipelinen

Felix-titties åker zipline.

hej söndag mitt på dan

"Kolla vad jag fick på kroken"
Ganska fet merit att ha fångat en alligator, den skulle man haft i meritförteckningen! Denna söndag kommer bestå av pluggning av historia, från 1945 till nu i stort sett. Jävligt roligt! Och ihopplockning av mitt rum för att förbereda hemfärden på onsdag!!!
L8ER

Amos Josefsson - Pro year

Han verkar haft en jobbig säsong.. Sjukt sköna trick han gör!
L8ER

hej lördag morgon

Lamaste fredagen på länge igår.. Kändes inte ens som om det var helg. När vi haft Svenska sista lektionen gick jag hem, sov lite, såg en film, gick och åt. Då kom jag fram till att det var fredag ungefär, sen var jag med ett gäng fo-grabbar och såg en film som inte var så överdrivet bra. Filmen innan de, Blood Diamonds är dock riktigt bra! Så här avslutades kvällen, tv-spel hos Felix.

Nu ligger jag i sängen och lökar, ska nog inte göra annat heller.
L8ER

ZIPLINE!

En av dem roligaste aktiviteterna jag varit med om! Så sjukt roligt!! Något alla borde testa. Det finns flera olika Zipline banor i Åre, vi åkte dem 4a "svarta" banorna, sjukt roligt. Den längsta var 350 meter lång och hade en topp hastighet på ungefär 70km/h! Den högsta var ungefär 60 meter hög, så otroligt roligt! Helt sjukt. Här är några bilder:
Påväg upp til starten.
Drop in! Ganska sjukt..
Mathias från sin bästa sida..
-
Avlsutar med en skejt edit, sjukt fet.
L8ER

chickendicken

Sitter och käkar sjukt god mat i matan.. Chiliconcarne, helt okej faktiskt. Mjukt bröd till det, känns nästan som att vara hemma. O.B.S IRONI.
EFTERLYSER DENNA BANDANA! NÅGON SOM SETT DEN?
L8ER

"This is gonna be Good"

KLAR MED RELIGIONEN MED VG I SLUT BETYG. Ville bara få det sagt, checka in denna feta film. Riktig Onsdags humor!!
Hade typ världes skönaste dag, lämnade in religionen - fick gå, sedan brännboll på idrotten där mitt lag spöade det andra laget med 97 - 71. Ganska skönt, sen kollade jag när Magnus skejtade och Felix filmade och nu sitter jag hos felix och spelar tv-spel och bara tar det lugnt.
L8ER

yessir

Sjukt soft dag idag. Hade historia, svenska och egentligen matte, men då fick vi gå istället så då blev det 11.20 bussen in till Åre för käk på Max! Ägde lunchen på skolan väldigt hårt. Sedan hade vi lektion på lokalen hela eftermiddagen, väldigt, väldigt skönt. Skejatde i minirampen, hoppade lite trampolin och körde lite vanliga flat tricks. Försökte i alla fall. Nu sitter jag hos Felix-Titties och lirar tv-spel, sen ska vi käka kladdkaka och dricka päroncider till Mathias ära!! Hela 18 år idag!! Här kommer en gammal goding,
STRANDVÄGEN SHRED

Strandvägen shred from anton björklund on Vimeo.

L8ER


söndag

Ännu en tidig morgon, kan verkligen inte sova längre än till 10. Ganksa irriterande eftersom alla andra sover till 12-13 tiden.. Men nu sitter man här i soffan och bara mår. Titta på den här editen, sjuk åkning av Gus Kenworthy:
L8ER

sk8 or die

Ytterst trevlig kväll igår, blev en tidig kväll också. Skönt, vaknade vid 8 imorse och har varit vaken sedan dess.. Hårt liv, nu laddar jag GoPron för vi ska in och skejta igen i Tott! Kommer nog filma lite ordentligt då, vi får se hur laddad kameran blir! Det blåser en del i järpen idag för er som undrar.
Men det är bra väder och jag mår kanon!
Blir nog bra det här!
1.
2.
3.

Jorden går under.

Skönt att man haft en riktigt skön sista dag på jorden. Skejtat miniramp hela dagen och haft jävligt roligt. Filmade som sagt igår men har inte redigerat något, men här kommer något att bita i:
Och här är en annan riktigt rolig film. Faktiskt riktigt rolig.
Nu ska jag dra.
L8ER

godnatt

Supermega ultra rolig eftermiddag inne i Åre med Joel och Max! Skejtade mini ramp hela kvällen och det gick så sjukt bra! Lärde min några nya trick, dem är lite sketchy men kommer nog sitta fint efter imorgon när det blir skejt igen! Filmade lite och tog lite kort på det fina vädret de bjöds på. Dock har jag inte lagt över dem från telefonen än, men det kommer imorgon eller en annan dag! Här är en annan bild:
Min och Eriks brakfrukost en morgon, efter det åt vi efterrätt. Fint de.
L8ER

360 48 years old

Här hsr du nåt att bita i Pappa! Kan han så kan du! Och som svar på din kommentar erik:
"hur mycket kostar hon?" Hon kan ej köpas. Men du är välkommen hem till mig och se men inte röra.

Courtesy of Newschoolers.com

Och här är Nils gunnarson film jag pratade om:


freeride.dk
L8ER

360 48 years old

Här hsr du nåt att bita i Pappa! Kan han så kan du! Och som svar på din kommentar erik:
"hur mycket kostar hon?" Hon kan ej köpas. Men du är välkommen hem till mig och se men inte röra.
Courtesy of Newschoolers.com

Rad Film Battle 2011!!

http://freeride.dk/ <---- GÅ IN OCH RÖSTA PÅ 100% Swedish filmad av Nils Gunanrson!! Åkare, jag, michaela och leo!
Markera 100% swedish och klicka på "stem"

bob hund - tralala lilla molntuss

"tralala lillla molntuss, kom hit så ska du få en puss" skön text av Bob. Sitter på rummet och chillar nu, gymmad med Jesper en timme förut, otroligt skönt! Nu tänkte jag strax sova, kommer sova grymt skönt skulle jag tro. Tänkte åka hem i helgen men stannar i järpen istället. Ska tag i körkortet på riktigt! Måste bli klar med äckel teorin någongång. Men nu ska jag slagga, peace.
Det här är min speciella syster!<3
L8ER

bob hund - bob hund 2020

Javisst. Skön dag med Matte nationella, skriv tid på fyra timmar. Det är ju helt sjukt, efter två timmar så flöt texten ihop för min del. Efter två timmar hade jag kommit fram till att jag kan hålla andan 45 sekunder utan problem, typ det vettigaste jag gjorde på två timmar. Men i övrigt gick det nog helt okej, Godkänt borde det bli! Fick även min  nya keps idag, sjukt nöjd:
Den har också "snapback"
Ser jag inte lite lurig ut? Här är en riktigt grym film på mig!
Inspelade för 10 dagar sedan. Nu blir det körkortsteoriboken en timme ungefär, sedan bär det av till gymmet!
L8ER

yes

Är hemma hos felix och tittar på när han lirar tv-spel med Lithén över internet, halv klassen är i stort sett hemma hos felix. Så kan det bli. Matte nationella imorgon, tråkigt..
L8Er

fuck finland

Sverige hade ju matchen i en liten ask, sen tar man och kör bilen man lånat av farbror hem till honom och det blir 1-3??! Vad fan hände? Inatt blir förhoppningsvis "säsongs" editen klar, beror på hur mycket mr. Lyxell orkar arbeta på den. No pressure! Nu blir det en dusch för att sedan packa och somna för att kliva upp 04.00 imorgon, samma tid som jag gick och la mig inatt efter att ha bastat med anton och erik. Ironiskt.
-Erik, alltid redo.
-Klädda för fiske, javisst!
L8ER

fiske

Seg dag som bara den, vi frog ut och fiskade vid halv2 tiden i regnet. Ganska skönt, Erik fick ett hugg, det ända för dagen också. Men de räckte, adrenalinet pumpade inom våra kroppar de resterande 45 minutrarna i båten.
Mr. Lyxell  vid rodret.
Jag från min bästa sida.
Två glada pojkar, han till höger tappa precis sin fisk. Nu sitter vi i soffan och kollar när Lyxell redigerar fiskefilm. Otroligt fett. L8ERRRRRRRRRRR

it's raining män

Vaknade imorse med regn utanför fönstret, väckte erik och så stekte vi ägg och bacon, gjorde några mackor och tog två festis var la oss i soffan kopplade in datorn till tvn och slog på Karate Kid. En förövrigt riktigt bra film! Sedan kom pappa och mamma hem efter att ha tittat på Wilmas lag som vann med 16-0! Wilma gjorde ett mål som blev bort dömt tyvärr, men mål som mål! Sedan drog vi ut och övningskörde med racern, farfars gamla Volvo:
Ett riktigt monster, toppar väl krin 320km/h som en Buggati ungefär. Riktigt körglad bil! Ikväll blir det redigering av allt matrial jag samlat ihop under säsongen, får Mr. Lyxell som hjälp och även Mr. Ambrosson.
L8ER

untitled

Drar mig till farfar för lite lunch och karlakarls göra!

Un jour sans chaussures
L8ER

DON'T DO IT IN THE PARK

Ett gäng snowboard killar i Usa blir bortkörda av en kille som verkligen inte vill att dem ska köra det där handrailet i den parken. Enjoy V
Bland de roligaste jag sett på länge! Han ger dem en 5 minuter lång föreläsning.. Kom förövrigt hem igår efter att ha tittat på fotboll, det var erik "legenden" ambrosson som gjorde sin debut i korpen efter 10 års uppehåll. Han lirade väldigt bra och efter två stenhårda halvlekar hade han gjort sitt och hjälp laget till två mål, som han inte gjorde, men var bra ändå. FLAMES - FC PUNGSPARK - 2-0. Sällskapet till matchen var ingen annan än min snygga vän Linda!<3
Nu ska jag ta tag i lite hushållssysslor.
L8ER

home.

Haft en ytterst hektisk vecka med mycket i skolan.. Sjukt drygt. De drygaste har varit att det var så varmt och fint ute så man inte vill vara inne, och de dubbla nationella i engelska idag. Sjukt jobbigt. Sitter i alla fall på tåget hem nu, ska bli soft med en hemma helg och chilla. Kommer snart droppa en sjukt fet edit som Nils Gunnarson har gjort. Vet inte riktigt när den droppar, men den är riktigt skön med åkning av mig, Leo Björklund, Michaela Utsi och Magnus Granér. I tisdags var jag ut och fiska med joel, lite kvällsmete i järpens mörka vatten. Blev tyvärr ingen fisk, väldigt mycket vakar runt omkring men ingen fisk. Nu ska jag sova en stund på tåget, ska bli skönt. Men här är en bild först:
Först en liten bild på Calles nya frisyr. Sedan en edit på Magnus i min klass:
Och en behind the scenes pic från filmingen av editen:

L8ER

rainy day in Åre

Strålande sol ute, passa då på att titta på en film från en regnig dag i Åre.

rainy day in Åre from anton björklund on Vimeo.


MGMT - Kids (dagga dubstep remix)

Har nu varit på Ica och hanldat frukost tills imorgon och tills imorse när jag åt den. Mackor med cheddar mjukost, juice och youhurt! Riktigt gott! Helt okej väder idag, molnigt men varmt ute, lite blåst men de märks knappt! Hittade en grymt skön låt på youtube.com förut, en dubstep remix av MGMT - Kids!
Lyssna och njut! Här kommer också en till skejt edit, med Collin Provost:

Collin Provost - Emerica’s Stay Gold B-sides
L8ER

lördag

Första lördagen sedan i december jag inte ställt klockan för att kliva upp och åka till backen. Känns otroligt konstigt, vaknade också halv 9 den tiden jag brukar kliva upp. Kroppen är tydligen fortfarande inställd på skidåkning och tidiga mornar! Ganska skönt faktiskt, idag är det fint väder också! Så då blir det nog skejt och grill hela dagen lång! Legat och tittat på skejt edits nu på morgonen, den här är riktigt skön, bra musik, bra åkning och bra redigering. Åkningen står Tom Asta a.k.a "the Masta" för:
Och är här en på två små grabbar som är tvillingar, Pierce and Chris Brunner, filmad när dem var 12 år gammal.. Riktigt duktiga! Jag ger er "The Twins"
-
Här är några bilder jag tagit nyligen:
Magnus vid "Fo Plaza" bredvid skolan med en stor "Kickflip"
En helt vanlig lektion med Vinterakro!
Och avslutningsvis Coffe med sin fina "gubbfrilla". Det var allt för denna morgon!
L8ER

Magnus skate edit

Här är en film på Magnus i min klass. Redigerad och filmad med iPhone!!

Untitled from anton björklund on Vimeo.
L8ER


skejt!

Otroligt konstigt väder i järpen idag.. Det har pendlat mellan strålande sol - vind och hagel - snöflingor stora som lappvantar. Just nu håller de sig stabilt med sol, skönt! Idag hade vi bara engelska på morgonen sedan hål fram till 12.30, så 3 timmars rast. Först drog jag hem och slängde in lite tvätt, checka lite skidfilm. Sedan drog jag tillbaka till skolan, käkade träffade en del av klassen och så drog vi till ettt "spot" ovanför skolan där det engång i tiden stått en skola, numera nedbrunnen sen 2 år ungefär!
-
Här är en bild jag tog med Photosynth med iPhonen, sjukt coolt program där man kan ta panorambilder och massa annat!
-
Hängde där och filmade Magnus, kommer en edit senare som jag håller på att ladda upp på vimeo nu. Laddade ochså ner ett redigeringsprogram som hette Splice, enkelt och bra, dock laggade de ihop lite då och då.. Men blev hyffsat nöjd med resultatet för att varit första gången! Efter det hade vi Jibbing med Per, sjukt roligt! Vi skejtar hoppar trampolin allt möjligt roligt! Nu sitter jag bara hemma, tänkte nog ta en powernap.
L8ER

say it - nero remix - booty luv

Man har ju helt klart bra och dåliga dagar. "Glada dagars magi" det är de jag lever på kan man väl säga. Idag har jag fixat i skolan och grejat hemma, hittat lite lägenheter som verkar nice. Får se om de blir något av det! Man kan ju alltid hoppas! Ska ringa på en lägenhet imorgon också, spännande! Skolan flyter på bra inga konstigheter, ligger i fas i allt. Riktigt skönt!
-
Sen är skidsäsongen över också, känns konstigt, första gången jag verkligen känner att nu är det länge tills jag får stå på skidor igen.. Men nu får man fokusera på annat, skate, sommarjobb, körkort med mera! Sovdags nu om inte annat.
Bild från i vintras när jag kraschat uppe i rudeskogarna! L8ER

dagens höjdpunkt

Dagens höjdpunkt idag var när jag fick reda på mitt matte B prov. Fick G med stor marginal och nästan VG! Så jävla skönt!
Nu till något helt annat,  dagarna efter Big Jump Cup så tävlade jag i Funäsdalen i en tävling som heter Spot battle! Sjukt rolig tävling som går ut på att göra sitt allra bästa på flera olika spots i parken. Första dagen var det rails och hopp över en gammal van som gällde. Andra dagen blev det stora hopp linjen, sjukt skönt nybyggt hopp och moneyfeturen! Ett hopp dem byggt med flera olika landningar, oängligt med "trannys" satt säga! Här är en bild från tävlingen som Robin Davidson fotat:
-
- Tricket är en flatspinn 540 med Japangrab! Ska försöka uppdatera oftare!
L8ER

RSS 2.0