Big Jump Cup

Sitter i stugan i funäs efter en otroligt go´ dag i funäs med hampus och massa rolig åkning! Har också varit och tävlat i Vemdalen och i klövsjö dem senaste dagarna. Gick mycket bättre än vad jag trodde att det skulle gå faktiskt, var nöjd efter första dagen landade 2 av 3 åk vilket gjorde att jag fick bra poäng, men ingen pallplats i Vemdalen. Dag 2 i Klövsjö var grym! Sjukt skönt hopp, bra folk och strålande sol. Hoppet var ungefär 22 meter långt med bra flyg. Den dagens tre tävlings hopp blev:

1. Cork7 med sausage
2. Sw 1080 med safety
3. Sw 1260 med safety

Dem räknade med de första tricket och de bästa av dem två sista, de resulterade i andra plats den dagen!
Den sista dagen var också i KLövsjö, då hade vi hoppat in oss i hoppet och allt kändes sjukt bra, på träningen satte jag det jag ville, stompade sw9, sw10 och sw12 efter varandra. Sjukt skönt inför tävlingen. Tävlingen gick till så att att man fick tre åk och det bästa räknades. Då drog jag följande:

1. sw 900 med mute
2. Försök på sw 1260 med mute, kraschade tyvärr
3. Sw 1440 snabb safety

Laddade allt inför det sista åket och lyckades landa mitt livs första sw 1440 (baklänges in mot hoppet och snurra 4a varv). Kändes sjukt bra!! De resulterade i att jag vann den dagens tävling och totale Big Jump Cup, väldigt roligt! Vann ungefär 6kg kexchoklad.. Så nu ska jag bli fet! Vann andra fina saker också, någon som vill köpa en Oakley Jacka i Large eller ett par K2 Silencer 169 sproilans nya hör av er till mig.
L8ER

manutt93

Magnus från hålan mattmar i min klass är störd på skate. Checka in detta,
-
-
Åkte skidor hela förmiddagen idag, skönt i parken men dåligt väder och blåst. Svarta linjen var stängd för allmänheten för det var en Snowboard tävling där, men röda var sjukt skönt. Poppiga hopp, som det ska vara. Nu ska jag strax dra och käka.
L8ER

down day

Redigt skön dag i idag. Sjukt väder, bra snö, ja det var helt enkelt kanon. Filmade lite grann från skutan med mera, men det blev inte så bra tyvärr. Men har ett åk i hoppen och ett i raildelen som jag tänkte lägga upp när jag har tid. Nu ska jag duscha sen gå på Ica. Så yee.
-
L8ERR

skate

Drar in till ohrey nu för lite skejt åkning. Första gången för i år så det kna bli spännande, peace!
- Ganska skön bild, en rullstolsburen person som tar hunden bakifrån.
L8ER

DAMMN

Skulle inte tacka nej till att åka på den set-upen några dagar.

T9 Prospects shred'n at the LAUNCH from FODT/COLE TAYLOR on Vimeo.

L8ER


riktigt humor

Hur stor är chansen att man lyckas knycka 14 hummrar utan att någon märker de??! Helt otroligt bra gjort tycker jag, sånna här personer som blir folks idoler. Skulle gärna vilja veta vart hon gömde dem? Kanske i BH:n? Eller nåt annat klyftigt (brösten?) ställe. Nåja, allt för idag. Eller bjuder på en bild på vår lärare Pers bil när han skjutsade hem oss från Broken.
L8ER

11/4-2011 @ 17.40

Bloggar som fan en annan gång. Hinns inte riktigt med idag, eller inte nu i alla fall.
-
Sjukt soft dag i lördags. Sol, blåste 30 m/sek och två bra kiddos med mig i sidsjön.
L8ER

stördaste ever!!

Helt stört. Titta bara.

whadup in da hood

Tänkte dela med mig av lite bilder nu på kvällskvisten. En del olika bilder från iPhonen:
Erik i Solnedgången.
No biggie. Vattenskidor.
Min lilla Mormor. R.I.P 1941-2011 <3
L8ER

sidsjön med profilmer

Upptaderar dåligt när jag är hemma. All tid går åt till att ha roligt, så hinner liksom inte med att skriva här. Men har i alal fall varit hemma sen i onsdags. Var på begravning i torsdags, inte så kul. Men de var väldigt fint och stämingsfullt. Sen i fredags så gymmade jag med min mamma på ego, körde ett Body Pump pass.. Mycket jobbigare än jag trodde de skulle vara. Har fortfarande träningsvärk. Sen på kvällen var vi hos Mr. Lyxell och bastade och hade trevligt. Klev sen upp 9 på lördagen, åt frukost och kastade oss in i bilden till Sidsjön för lite filmning och åkning. Hade med mig Erik a.k.a ProFilmer, en GoPro och även en Ryss (Alexander Kuzmin). Sjukt roligt dag med tanke på vädret, 30 m/sek men strålande sol hela dagen. Konstigt väder. Här får ni en film som i åstakom, jag åker, erik filmar, vi redigerar. ENJOY
- Nu sticker vi
L8ER

BLADER BOY

Här kommer blade editen. enjoy it!

BLADER BOY P12 from anton björklund on Vimeo.

L8ER


zundsvall

Sitter på tåget hem till Zundsvall. Jävligt lugnt och skönt på tåget må jag säga. Har också hört att det ska vara soligt i zundsvall, får hoppas att det stämmer.. Lämnade nämligen min jacka i Åre, tänkte att jag ändå inte behöver den! Men det ser ju lovande ut nu när vi precis passerade S toda töde! Nog med skrivande nu, men ikväll droppar det en ganska så fet edit. Stay tuned!
L8ER

edit

Här är en edit från Funäs i helgen (ett klipp från korpberget). Dennis filmar ett klipp. Erik filmar ett klipp. Jag filmar ett klipp. Hoppas den duger.
L8ER

bad updatess

Sinnes dålig uppdatering.. Blir ändring på det nu, tänkte filma sjukt mycket nu sista månaden och lägga in lite små edits när jag gör massa olika saker. Typ åker blades, snowboard eller varför inte skidor? Det kan ju vara roligt att testa nångång! Just nu sitter jag och skriver historia, riktigt roligt. Speciellt när vädret suger här utanför (NOT). Men samtidigt vill jag ju bli klar med allt. Imorgon är det ända dagen med skidor denna vecka.. Helt sjuuukt!! Ska hem på onsdag. Här kommer lite bilder från runt om i världen:
france with huge-O:
tojbas och manss
soligt påväg till funäs i helgen
Var förövrigt grymt i funäs!! Sjukt rolig helg med dennis, frida och cajsa! Kommer en edit därifrån ikväll.
L8ER

RSS 2.0