BRECK: FUN FUN

- Sjuuuuukt rolig dag i Breck! Den som inte var i Breck hade otur! Var så sjukt taggad hela dagen och de resulterade i en massa trick! Trick som kom på film, här är de första tre hoppen på rad under de första åket i parken idag. Slängde in en switch disaster 270 på flatdown singelröret. Peace
/Anton

BRECK

Var i Keystone igår, sjukt bra var det där! Riktigt fett! Lite läskiga hopp bara enligt mig, men de funkade ändå! Gick bättre att raila! Här är lite bilder på vad vi gjort:
Kollat på snöskulpturer
Softat lite allmänt på KFC
Åkt skidor
Lagat mat/diskat
- Tryck på bilderna så blir dem större.
Idag ska vi åka i Breck! Dags för att käka lite frukost sedan bege sig. Peace
/Anton

BRECK: K-FED

Jag: Hej Felix
Felix: Va??
X-GAMES IKVÄLL!! FETT!

BRECK: STIG EDITION

Åkte efter våran nyfunna kompis Mike på en skogsbana! peace
/Anton

BRECK: VILODAG

Bestämde att inte åka skidor idag, alla var sjukt trötta när vi vaknade men sugna på att göra nåt annat än att åka skidor. Så vi satte oss på bussen till först Frisco där vi gick och satte oss på KFC och käkade! Riktigt gott var det! Sen fortsatte vi vår resa till Silverthorn där vi skulle kolla runt på lite kläder skor med mera. Bara ta de lugnt! Köpte ett par jeans för 5$ en vindjacka för 30$ och ett par skor för 25$ och en långärms t-shirt för 19$. Så 68$ för allt de, 550:- ungefär. Riktigt soft. Nu kom vi precis hem och alla softar, felix ritar, william och alex sitter vid datorn och maxi lagar mat! Ska göra de jag med nu, här är dojjorna jag köpte:
Element, perfekta sommar dojjor nu mitt i vintern. Peace
/Anton

BRECK: PrintScreens

Felix kör lite powwpoww
Kör en sväng framför Maxi! godnatt
/Anton

BRECK: POWPOW

Helt sjuukt vad vi har åkte puder nu i dagarna! Därför jag inte bloggat, inte orkat efter backen! Så sitter nu vid frukostbordet. Klockan är nu 9! skall försöka vara i backen inom en halvtimme/en timme! Skidorna ser ju inte ut som helt nya längre.. Men de är det värt, midjedjupt puder åker man inte så ofta.. Ha en bra dag, har med  mig GoPron idag med! Den hade inte något batteri igår.. Peace
Bild för en vecka sedan!
/Anton

BRECK: BACK2BACK 720

Hade en riktigt rolig dag i backen idag! Gick riktigt bra att åka trots att de blåste väldigt mycket och blev hårt rätt snabbt! Lyckades göra höger 7a med Japan:
Åkte från halv 10 tills dem stängde vid 4a! Kändes riktigt bra! Ska försöka lägga den cork också! Kan bli riktigt fett, nu ska vi handla käk! Peace
/Anton

BRECK: FELIX OCH WILLIAM EDIT

Här är en liten edit från dagen då jag vilade och filmade istället som Felix redigerat! Enjoy!
/Anton

BRECK

Alla sover, endast jag är vaken. Undra vad jag ska göra åt saken? Aja, dem sover som stockar iaf och nu är klockan 8.. Tänkte klä på mig och vara först i backen idag! Här är solbrillorna jag glider runt med, fick låna dem av Maxi sen faceplantade jag en switch 9e i fredags och knäckte dem... Köpte ett par nya till honom och fick behålla dem här. Fred ut.
/Anton

BRECK

Softar dag. Kom ut i backen vid halv10 och drog hem vid 1. Så de blev typ 2.5 timmars aktiv skidåkning idag. En halvtimmes lunch hann vi med! Just nu sitter jag på terassen och bara tar de lugnt, vi ska bada hot tub om 20 minuter. Skönare än att hoppa i hårda hopp i blåst! Här är en bit av Keystone:
- Lite sne..
- en flat-down box
Men nu ska vi byta om och gå dem 30 metrarna till hot tuben! Δ
/Anton

BRECK

Har haft en riktigt bra dag i Breck idag! Tyvärr, eller jag inte tyvärr har jga filmat hela dagen. Craschade på fredag den 13e och har dragit till axeln lite oturligt.. Sjukt trist, så tog en softar dag idag och filmade Felix, Alex och William hela dagen! Blev en hel del grymma klipp! Några switch 10or, cork 9or med mera!
-
Fick också en varning av Breckenridgde "Mountain Manager" på fredag den 13e.. De innebär att om jag får en till varning så tar dem mitt liftkort i några dagar/en vecka.. Så tar de lite piano nuförtiden. Anledningen till att jag fick varningen var att jag hoppade över ett nät.. Hade gjort de flera gånger innan sen när vi filma kom han och "haffade" mig. Men men, fick de på film i alla fall! Alltid något.
-
Just nu sitter jag och "gråter" av lök lukten här vid baren i lägenheten, kocken Alex står och gör pasta carbonara! Här är ett litet klipp från fredagen den 13e.. Men de här är roligt!
-
-
Här är printscreens från idag:
Alex softar.
William straight to the camera. Har ingen rolig bild på felix.. Han stompade hela dagen. Här är en bild på mig som Alex redigerat och lagt upp på http://www.capturefilms.se/ med massa andra bilder från resan.
Nu får de räcka för stunden. Nu ska vi käka! Ha en bra natt i Sverige.
/Anton

BRECK

Fredag den 13e. första gången jag märker av dig. Nu ska jag sova, ha en bra dag. Jag ska ha en kanon dag i Breck imorgon har jag bestämt.
-
En vacker morgon påväg upp i liften.
/Anton

BRECK - DOWN-FLAT-DOWN

Fick ett bra klipp från gårdagen, lyckades landa en frontside 630 av på en skida i stort sett. Just nu har jag precis vaknat här i Breck och tänkte nog äta lite frukost, fixa lunch och sedan dra ut till backen. De ska vara lite bättre väder idag! Så förhoppningsvis ljuger inte väderleksrapporten! Här är filmen:
Ha en bra kväll hemma i Sverige. Jag ska ha en awesome dag här Fredag den 13e.
/Anton

BRECK

Hej och hallå. Sjukt vad kallt de har varit i två dagar nu.. Igår så blåste de säkert uppemot 15 m/sek var -10 och snöade och idag blåste de bara lite men var ca -14 + strålande sol. Så när vindbyarna lade sig så blev de ganska varmt ändå. Trodde dagen skulle suga idag, men sen visade de sig att det var riktigt roligt att åka skidor ändå! Gick väldigt bra faktiskt. Gjorde en unatty7a, nötte sw cork5 vanliga 5or med tail. Så de blev en bra dag ändå! Här är lite bilder från allt möjligt:
- Vy från våran "terass"
-Felix downtown i Breckenridge
-Sakarias redo att droppa in i den första 3 hopps "linen"
-Vårat kök, men också mitt och Felix sovrum.
Just nu sitter vi bara och softar, den ända som är och åker är Maxi. Vi ska käka lite nu sen gå och bada Hot tub när Maxi anländer hem! Hade bra!
/Anton

vad för trick?

Så.. Vad gör jag för trick? Ska iväg och åka skidor nu, breck är galet.
/Anton

BRECK

Hade en riktigt bra dag igår!! Filmade med maxi och de blev en hel del bra grejer.. Nu käkar vi lite frukost, de blev pizza! Maxi fixar! Håller på att laddar upp en film på Vimeo  nu "Vad för trick?" tänkte att ni skulle få gissa vad jag gör för trick! Nu ska vi käka! Ha det bra!
-
Har inte fört över några bilder från Usa än, här är en från Drakstaden!
/Anton

BRECK

Ligger i sängen i lägenheten här i Breck! Sjukt fett, tänker nog aldrig åka hem... Parken är så jävla galen här, hoppen, railsen allt.. Man vill aldrig sluta åka trots att man är så sjukt trött i benen, huvudet och kroppen så man inte vet vad man håller på med! Alla kör på riktigt bra och idag filmade vi även lite som kommer komma upp inatt/imorgon någon gång med lite feta tricks av oss grabbar här i breck! Resan ner gick riktigt bra också, skrev lite "dagbok" under resan ner och här i Usa som jag tänkte skriva ner här efter att vi kommit hem till lilla Sverige igen. Här är en bild från idag i liften.
Lever livet alltså. Hade bra så kommer de updates varje dag från och med idag!
/Anton

Usa

Shit.. Usa, känns som om det var en vecka sedan vi satt och pratade om att åk dit. Sjukt vad tiden går fort!! Sjukt vad dåligt jag upptaderat också... Men men! Vi ska ha internet där vi bor i Breckenridge, så då kommer det uppdateringar både på bloggen, facebook och Instagram @unicorn_231 så det kommer bli fett! Var i Funäsdalen mellan jul och nyår igen och har återigen knåpat ihop någon sorts film med min kompis Profilmer-Erik! Här är den, lämna en kommentar om ni gillar den! Enjoy!
-

tight pants, wide stance - anton björklund - Freeride
Har även tagit massa bilder på senaste, här kommer några:
Maximillian softar. En av Usa-kompisarna.
Vallade skidorna inför Usa igår!
Avslutar med en riktigt fin bild från Broken i Åre där vi åt nyårsmiddag och tog några öl! Var riktigt, riktigt trevligt!
Just nu i skrivandes stund sitter jag hemma och har precis sagt hejdå till Mamma och Wilma som också åker till Usa imorgon, en annan ort dock! Snart kommer också Alex och hämtar mig så vi kan fortsätta ner till Stockholm för övernattning! Peace
/Anton

RSS 2.0