Funäsdalen tomorrow.

Som ni alla vet så åker jag ju inte hem loven, utan jag åker ju till Funäsdalen och åker skidor istället! Så imorgon bär det av med tåg till Ånge för att sedan bli upplockad där. Smooothilicious!! Dock blir det inte funäsdalen hela lovet.. Kommer hem till Matfors hooden om precis 7 dagar och hänger där resten av lovet!
Vädret i veckan ser ju hyffsat ut..
Mycket moln som kommer blåsa bort under natten! Packat det sista nu, så nu blir det sängen! Hörs någongång jaman, that's ill' reppin' ma city



Sekvensbild från hallsta berget.

Hoppbacken.

Hoppbacken i Övik. C'yaa

Ajjemän tävling fo'sho

Monster energy spring Brake i Övik!
Igår klev jag och min käre fader upp 06.20 för att sedan bege oss till övik klockan 07.00. Resan gick bra och snabbt, somnade när vi svängde ut på e14. Så far satt och körde dit, så kom vi fram innan 9 och allt började 10 så då gick vi och tittade runt lite på arenan och de. Kom fram till att de inte var 10 meters gap och 15-20 meters hopp men att de nog skulle fungera.
Det gjorde de också, jag ställde upp i tre tävlingar och kom till final i alla. Lyckades även placera mig på pallen i två av dom. Det blev Chinese Downhill, störtlopp rakt nedför deras brantaste backe och 3 hopp. På sista hoppet flög man upp emot 30 meter! I den tävlingen placerade jag mig på 2:a plats, blev snuvad på seger för att en gubbe tjuvstartade och heatet var tvungen att köras om.. Men men! Sedan på railtävlingen gick de riktigt bra, vann kvalet med 5 poäng över den som kvala in som tvåa. Slutade med att jag tog hem de och vann en karta Monster och ett valfritt par skidor från Salomons nästa års modeller som jag får till hösten! SUPER STOKED. I bigairen kom jag "bara" till final och där tog Emil Holmsten hem de! Gratx mannen! Så helgen vart riktigt bra, gjorde saker som jag aldrig gjort förut! Jag hoppade i alla öviks hoppbackar utom den största som var låst och har ett personligt rekord på 13 meter!
Så jag är väldigt nöjd med helgen och kommer lägga upp bilder ikväll. Sedan även kanske nån film om jag hittar sladden till min digitalkamera! Hade braa! c'yaho
Här är en länk till bilder: http://www.springbrejk.se/nyheter/bilder.php

Hemma.

Igår mellan 19.47-22.39 åkte jag tåg för att komma hem till Matfors. Resan gick bra, jag och Victor i vinterakro2 satt och snackade om allt möjligt. Mest om sidsjön som tydligen ska vara riktigt bra på rail och box delen.. Men vad vet jag? Tror jag ska åka dit på söndag så då kan ju alla som tycker de är fett roligt där åka dit också!
Nu ska jag klä på mig och starta moppen. Ska bli spännande att se om jag kan köra på bakhjulet fortfarande.. Hörs sen.0738262046

Arbetsnarkoman.


En norsk komiker som är arbetsnarkoman! Kan de bli bättre!

Dagen idag var typ så här isig <---------------------------------------------> men gick bra ändå! Lärde mig lite nya rail saker och box saker så jag är nöjd. T.ex. blindswup 270 av på down räcke. Allt för idag. Sovgott och ha ett bra liv.

SÄLJES!

Tjaa! Jag säljer ett par ett helt nya Extrem skidor! Modellen heter Villian och är en park skida för allt från nybörjare till proffs! Passar både tjejer och killar.
Måtten är:
nose:112mm
mit:83mm
tail:112mm
Längd:171cm
Jag fick skidorna idag och dom är fortfarande inplastade, kostar 3000 riksdaler nya utan bindning. Mitt pris är bud. Hör av er till 0738262046
Här är en bild på dom. Hörs.

Finally, update!

sorry för usel uppdatering! Men jag har varit fullt upptagen med att åka skidor! Uppdaterar efter maten. Här är mitt JOSS bidrag som jag klippte ihop på 5minuter:
bye.

Sollefteå!

Har nu varit i sollefteå i en och en halvtimme! Sitter just nu vid Thomas dator och väntar på att han ska komma hem igen så jag och hans familj kan käka middag.

Klev upp 8 imorse och packade om väskan från min feting väska till Axels dubbelskidfordal som man drar, så mycket smoothare än en stor väska och skidfordral! Nu menar jag inte att stora väskan suger, men jag fick låna Axels väska och har nu insett att det är sån jag ska införskaffa någon gång! Tåget till östersund 10.44 och sen buss mellan östersund - sollefteå 12.30!
Buss resan var ju kanske den längsta jag varit med om.. Men men, nu är jag ju framme! När jag kom till sollefteå fick jag vänta lite sen kom Thomas och hämtade mig och skjutsade mig hem till honom. Dagens höjdpunkt än så länge är a-lagarna på stationen i sollefteå, roligt folk de. Dem stod och hittade på tävlingar under hela tiden jag väntade där. Försten att träffa soptunnean med kapsylen, studsa kapsylen ner i soptunnan med mera.

Ikväll vet jag inte riktigt vad vi ska hitta på.. Blir säkert kanon hur de en blir. Hade bra and keep rockin'

Kall.

Här kommer en 1 minuts film gjord av Joakim Åslund från Kall auto lodge där vi hade 5 stycken shower för högt uppsatta människor på Good Year! Har ni några frågor så lämna en kommentar så svarar jag så fort som möjligt!

Godnatt! Imorgon åker jag till Sollefteå och shreddar galet hela helgen! C'yaa


YO!

Är även med i en tävling!! gå in här: http://www.mittomslag.se/4b9fd67c770c0?img=431&rating=6&page=1 och rösta fullt så att jag vinner tävlingen! Tack på förhand!
Sitter och jobbar på en ritning, gissa på vad? Det går ganska bra, har inte Mvg i bild men man ser vad jag ritar i alla fall! Dagen idag var helt okej, kickarna var ombyggda med mycket mer sprätt på slutet, typ så här:
Vet inte om det är mycket bättre än förut.. Men man får mer höjd och längre flyg! Så det är bättre i alla fall! Körde lite tricks i hopp och rails, gick väldigt bra på rails, inte lika bra på hopp. Var bara ovan vid hoppet! Så imorgon blir det större trickss!
Nu ska jag fortsätta med ritningen på min S _ _ _ A R  S _ T _ _ ! Hörsszzs!
PS:Jag är med i en tävling!! gå in här: http://www.mittomslag.se/4b9fd67c770c0?img=431&rating=6&page=1 och rösta fullt så att jag vinner tävlingen! Tack på förhand!

Fett.

15/3-10
tåget gick i tid klockan 04.55, inte 30 minuter försenat som förra gången så det var bra. Dock kunde jag inte somna.. Mindre bra! Men somnade precis när vi kom till brunflo, stationen innan Östersund C.. Surt! Gick i skolan och tog de sedan lugnt hemma.
16/3-10
Idag är det första dagen jag åker i bräck  a neck på.. Hmm 10 dagar. Undrar om dom gjort något nytt? Man kan ju alltid hoppas! När jag kommer från backen ska jag städa..! Hade.

Hej igen!

Efter en vecka i funäs och sen senaste uppdateringen kommer nu en när jag har ett Internet som man inte blir less på! Sammanfattar funäsdalsvacken i en mening: Blod, svett och tårar, det var värt de.
Har varit en underbar vecka med familjen och kusinens familj! Bara tagit de lugnt och njutit av familjen som man inte ser alltför ofta nu förtiden, både bra och dåligt. Man saknar dom mycket men uppskattar tiden med dom mer även fast jag kanske inte visar de så mycket! Men jag uppskattar varenda minut med världens bästa familj!


6/3-10
Strålande sol och tävling! Väldigt bra förhållande och roligt folk. Dock gick de inte som jag ville, klev ur nån skida, landa i en grop eller nåt annat! Men jag lyckades sätta ett par tre åk!
Det här var enda dagen som vi hade sol under veckan i funäs. Resten av dagarna var de antingen blåsigt eller dålig sikt eller bådadera.. Så jag har carvat en hel del och åkt lite friåkning utanför parken. Kåvan åket är något jag kan rekommendera för den som vill ha lite mer "offpist" än den kring backarna! Man kan få till riktigt fina åk och de fick vi!
13/3-10
Sista dagen i funäs var konstig! Vaknade och tittade ut, strålande sol, 5 minus och ny snö! De ultimata skidvädret som bara väntade på oss!  Kom till backen och la dom första spåren i parken och började därefter filma. Upptäckte dock att de var riktigt svår åkt, ojämnfart och lite blåsigt men mjukt och skönt! Sedan började de snöa från klarblå himmel och efter de kom och gick molnen!
Strax efter 11 åkte vi till Ramundberget för att åka med den andra Familjen Björklund! Där blåste de ännu mer men var också ännu mer snö! Så vi filmade lite puder och rails!
Nu vill jag inte skriva mer, här är ett klipp från idag:
Ps. De är inte färdig bearbetat därav kvalitén!
HAde Göööö bra!

soligt idag igen!

6/3-10
Ännu en solig dag i backen! Känner hur "gogel" brännan kommer sakta men säkert..! Snart kommer alla säga att jag ätit bajs eller något i den stilen! Kom till backen 0900 och åkte nåt åk innan jag åkte och skrev in mig till tävlingen. Parken var som väntat väldigt skön och mjuk tills tävlingen började då de blev upp åkt! Funäs har verkligen lyckats med sina hopp i år igen. Något som Åre borde ta efter tycker jag.
Drog lite 5or och 3or sw7or och nån sw9 sen i kvalen blev de pinguinfrontflip, zerospins cork 5or, nån 9a och sw1080s. Dock hade jag problem med landningarna ibland pga gropen som blev i landningen. Imorgon blir det till att lära sig snurra med tail! Hoppas att det går bra jaooo. Ska även lära mig snurra switch cork tänkte jag..

Hade de gött nu ska jag hänga lite med la familia.

Funäsdalen.

Framme i funäs efter 3 timmar bil. Alla barnen i stugan har krupit ner i sängen och jag tänkte göra desamma! Är väldigt förväntans full inför parken imorgon, den sägs var grym! Sen är de tävlingen också, dock går de inte att anmäla sig av någon konstig anledning.. Men de hoppas jag man kan göra på plats imorgon! Sov gott alla.

Edit.

Lägger nog upp en från vimeo också. Håll till godo!

SOOOOOOOL!

4/3-10
Kan ju äntligen LOVA att det kommer en edit inom kort! För jag håller på att ladda upp den på vimeo och youtube nu! Så den läggs så fort den är färdig uppladdad!
Dagen idag då.. Matte första lektionen.. Tråkigt men lärorikt. Den flöt på bra och snabbt, klockan 10 började färden mot ett otroligt soligt Åre i Karins räser buss. Det var väldigt kallt idag fast solen lyste på riktigt bra. I liftkön som var rätt tight var de riktigt varmt och skönt. Lithén var så snäll och filmade mig därav editen som kommer droppa snart. Vi kanske hann med 5-7 åk, inte helt säker. Men de var fina åk! Ena sekunden gick de as bra, sen nästa åk då gick det inte alls.. Menmen fick ju några bra klipp i alla fall!
5/3-10
Imorgon är det skidlärarkurs hela dagen som gäller. Sista gången sen är man skidlärare! I alla fall en bit på vägen..
Så soligt var de idag. C'yaaaa

Frukost.

Dags för ännu en dag i backen med El Stockholmo.. Tur att det är blå himmel och sol i alla fall!! Dock blåser de.. Fan då, jävla oflyt hela tin. Ska käka frulle nu. Vi hörs
Min middag för någon dag sedan.
+makaroner.

Bajsnödig.

07.25: Klättrar ur sängen, drar på mig mitt gamla underställ och startar datorn. Startar en bra låt och går ner och fikar.
07.45: Klär på mig mina skidkläder och packar väskan.
08:00: Tar skidsakerna och går till skolan.
Börjar 08.25 med engelska med "I am you're new english teatcher" men en språk övning där vi skulle prata om en händelse där man känt några random känslor! Sen en enkel hör övning efter de så var den lektionen över. Datakunskap.. Det är inte de roligaste men väldigt slappt. Så den gick fort. Ni kan ju tänka er hur dom här lektionerna var när det var strålande sol och minus7 ute!! Inte kul!
11.30: Då fick vi äntligen sätta oss på bussen mot Åre och skidbacken! Innan hade jag suttit och grämat mig om att jag skulle struntat i skolan och åkt skidor.. Men när vi kom till backen visade de sig att de var molnigt och inte alls lika bra väder som i Järpen! Så de var skönt att man gick i skolan på förmiddagen!
Sen vid samlingen 13.15 fick man sig en glad överraskning! Det visade sig att jag var den i klassen som kommit flest gånger till samlingarna i backen och fick då... DA DA DA DAMTA TAMPADAAA!!

10 stycken guldnougat!
Dock är det bara 7 kvar eftersom jag ätit och gett bort 3. Synd att jag inte gillar nougat.. Någon som vill köpa? Imorgon är det svenska sen skidåkning!! Synd att de är 3 miljoners miljoner stockholmare i backen! Men tur man kan genvägarna i liftkön. C'yaa

Got some new shiiit!

Dagen idag har varit helt  okej! Den gick förvånansvärt snabbt för att vara en måndag då vi bara har vanliga lektioner och ingen skidåkning(...). Men jag tror de är bra för kroppen med en dags vila! Fick reda på matteprovet och han sa att jag hade klarat de. Kanoners!
Imorgon ska det bli bluebird och minus 6 grader Celsius. AWESOME! Hoppas bara att vädret inte ljuger för oss! Onsdagen med heldag ser inte för illa ut den heller!!
När jag kom hem så bytte jag bort mitt PSP mot Session täckbyxor XL i lila, The hundreds crew tröja, Soft airgun och en Screlf mössa! Helt klart värt det eftersom jag inte använder mitt psp nånting nu längre.. Mer användning av the new stuf! MÅSTE PÅ ICA!! Puiih jag hann! Det blev mjölk, knorr vie, kakor och SEMLA!
Till råge på allt så börjar ju Guld feber idag. Vilket är ett måste att se! Nu ska jag läsa ut min engelska bok och äta semla. C"YAAO

Bild på mina stuff:




RSS 2.0