sergant Jim

booooooring dag idag! Vaknade 9.oo av alarmet jag satte igår.. Somnade dock om rätt kvickt när jag insåg vilket väder de var! Hade tänkt hoppa studsmatta, åka båt, spela fotboll.. Suck, moder natur vilken glädjedödare! Nu sitter jag istället på vår inglasade balkong i närmare tropisk värme. Skönt de.
Ser ut att bli lite bättre väder tills ikväll iaf! Ska nog ut och cykla då med. Hörs

happy midsommar

Glad midsommar som dom sager i America!? Sista dagen i us,,, Noot! Har imorgon kvar ocksa, have a glad midsommar!

us and b

Kan ju inte säga så mycket annat än att denna Usa resa är HUR GRYM SOM HELST! I början hade vi hur grymt och soligt väder som hellst, mellan 30-35 grader i 3 dagar vilket resulterade i att jag bränt sönder ryggen och lite i ansiktet,,, Nu en vecka senare har jag flagnat i pannan, bröstet och ryggen! Och efter 1 vecka i usa tänkte jag att jag skulle uppdatera bloggen.
Jag kommer inte inte ens ihåg vad jag gjort dom här dagarna, men jag har haft otroligt roligt! Vi åkte och badade i varma källor väldigt trevligt, sjukt varmt ute 30+ och 110F i vattnet! Sen kör vi 4-hjuling varje dag i stort sett, badar jacuzzi på kvällarna och springer i 30 minuter 2 dagar irad, sen vila 1 dag sedan är de igång igen!
Vi har åkt till Montrose en gång, då köpte jag några tishor, 2 par shoes och en present ,,, Igår bestämde jag jag mig för att köpa mig en skate också, de blev en Enjoi Huber! Jag laddar nog inte upp så många bilder här, men min kära syster yster kommer nog göra det; http://heyyfrida.blogg.se/
My chaing hang low, maybe to low, hörs!



Starke Adolf i en varmkälla.

Us and a

Trolleri trollera!
Fick en keps idag! Skaplig timing inför Us. Tack Stine! Om de läser det här så vill jag bara säga att jag hoppas du bara blir bättre och bättre och snart är återställd! Hade bra!



albert nyberg

Säger bara en sak, Albert Nyberg mina damer och herrar! Sveriges bästa skatare! Enligt mig! Byee

RSS 2.0