urban session

Åkte lite urbans idag vid Södermalms skola i sundsvall med Hampus idag!! Sjukt fett, riktigt roligt! Här är ett smakprov i vad vi åstakom;
-

bangin' from anton björklund on Vimeo.

/Anton


Funäsdalen

Kom hem från Funäsdalen igår efter att ha spenderat 3 dagar där uppe med min syster Frida. Vi åkte upp släp och i de hade vi den nya soffan som vi ställde in med hjälp av Max i min klass. Vart såå sjukt bra i stugan nu när den är ny renoverad. Vill bo där... Var riktigt roligt att åka också! Funäsdalen levererar. Här är en liten edit från några åk i funäs 20-21 december! Enjoy! Kommentera gärna vad ni tycker!
-

Försäsong i funäsdalen - Anton Björklund - Freeride

Ha en bra dag!
/Anton

Hintertux 2011

En kort film från Hintertux, 2 skidklipp och en hälsning till Capture Films från Calippo. Godnatt
/Anton

23.05

Stressig dag, pheew. Närå, softade runt idag mest. Gjorde lite saker hemma, damsög, skurade körde skoter!!! Riktigt, riktigt roligt ar det! Att köra koster alltså, skura och de var väl sådär. "Bra för karaktären" som Pappa skulle sagt. Här är en bild på skotern:
Lite för lite snö, men som sagt riktigt roligt ändå! Såhär såg det ut när jag städade innan skoterturen:
Softade stenhårt i min nya tisha och svabbade golv barfota. Ville göra det som Pippi Långstrump.. Men så blev de inte! Efter det åkte jag till stan, Sundsvall med Wilma och köpte en bukett blommor till Nicolina som fyller år imorgon och även en bricka till hennes mamma Annica som fyllde år i söndags! Fick massage i en timme på mammas jobb och efter de klippte jag mig. Hela 1 cm kortare hår blev de på skallen! Imorgon bär det av till funäs för att göra lite nytta, flytta in och ut soffor med mera. Sedan åka skidor onsdag, torsdag och fredag!!
Skrivit tillräckligt nu. PZ
/Anton

Peace To Earth

Sitter hemma i matfors och njuter av det har snöat sen jag kom hem hit från Järpen, how come? Är det ett tecken på att jag borde bo hemma eller bara för snö med mig? Vem vet. Ska åka iväg och fixa några nyckelkopior åt min lilla mamma nu för att sedan ta tag i en lista som jag hittade på köksbordet. Har en ny t-shirt också, "peace" out.
-
sjuukt fet. Hörs.
/Anton

KPBSFS

Sitter i skolan och softar.. Väntar på att få spela lite volleyboll vid 2. Final du vet, tänkte ta hem hela grejen. Checka in denna sjuka skate edit :
Helt sinnes. Nu ska vi hitta på nåt bus, pz.
/Anton

it's back

Long time no see. Nu har VM8an öppnat och vi hade vår första lektion på snö igår! Det var sjukt roligt! Tyvärr är snö förhållanden inte alls så bra som dem borde vara såhär års... Men det är ändå riktigt roligt att vara ute och åka och bara softa omkring, hoppa på små knölar runt pisten och hoppa i små naturkickar! Det är roliga tider! Sen på fredag kommer jag hem och blir hemma i cirka 3 veckor innan jag åker till USA i en månad för att åka skidor!!! Ska bli riktigt roligt! Ser fram emot det! Nu blir det lite Family Guy sedan att sova.
-
Här är en bild från i somras när Far min lekte med motorsågen. Lite bättre än rusk-vädret ni har i Matfors nu.
/Anton

RSS 2.0