first day on,,

Första dagen på skidor, sjukt awesuuuume fast de regnade! i'lln!!!!!

skidåkning? javisst

Imorgon börjar bygget av mitt och HampuZ projekt som förhoppningsvis också avslutas imorgon på kvällen! Så här ser de ut nu:
Vad kan de vara????
Avslutar med en film på Tanner Hall som är påväg tillbaka efter att ha brutit båda anklarna! First time on snoww after 2 years! you can tell that hes back and ready to dominate..

Tanner Hall: First Day back on skis after injury from Inspired Media Concepts on Vimeo.


SUPERMEGA UPDATE

Drar väl till med ett sjukligt grymt inlägg nu! Det var ju ett tag sedan sist om man säger så,, Men på tal om tag! "Ett tag" är väl ganska mycket längre än "en stund" eller är jag ut och cyklar helt då? Sedan vi kom hemifrån Us så har jag inte gjort så mycket, chillade som fan första veckan och var ledig men sen var de slut på fritiden och jobbet började hos far min! Pengar rullar in som dom ska! Väldigt opassande nu till slutet av andra jobbveckan har jag blitt lite sjuk.. Så nu är jag bara hemma och äter massa gott som blivit över sedan grillpartyyyyyyt som mor&far anordnade.
Har golfat spelat tennis och tagit min första ring tur för denna sommar med ett gäng sköna grappar. Skulle också ha åkt till Viforsbron och hoppat lite men blev som sagt sjuk, så det får vänta tills i helgen! Men då blire hoppaaaa-hoopppa-hoppelihopp!
Gatufesten var ju för ett tag sedan, närmare bestämt förra helgen! Helt klart en av dom roligaste helgerna jag haft i sommar! Alltifrån kebab till Hellokitty har hänt!
Har filmat diverse grejor i sommar också, så jag avslutar med ett golfklipp denna gång!
WTF,OBS,WTH! HA HÖGT LJUD!

Level1

Rätt så äckligt sjukt bra trailer från Level1. Helt klart riktigt sevärd!! Ser framemot filmen också.. Enjoi the ride!
Eye Trip

 


RSS 2.0