WHADDUP BLOGGEN!

I'm back! Finally! Kom hem från Frankrike i tisdags @15.40 landade vi i Sverige. Ganska tråkigt.. Men men, haft en otroligt rolig resa! Kommer defenitivt åka tillbaka till Alperna. Helt sinnes vilken frän omgivning det är, man blir aldrig nöjd med att titta sig omkring (inte jag iaf). Gjorde också en ganska epic incheckning på Facebook.
- checkade nämligen in i Sverige!
I Val Thorens finns det mesta, fett uteliv, feta berg, feta baguetter, feta slisk-kebaber. Mycket fett finns det. Såg så otroligt feta linjer man skulle kunna åkt om det fanns mer snö. Här är en bild från tävlingen, freeride delen! Droppar ett dubbeldropp:
Och är en från den andra railen:
Och avslutar med en film från tävlingen:

The North Face Ski Challenge 2011 Ends Its Season Under March Sun, Crowns New Future Talents In Both in Freeride & Freestyle.
Hoppas inlägget duger. Har ni frågor om resan, skicka ett mail eller kommentera! [email protected].
L8ER

27 mars

Hej, tävlingen har gått bra och jag kom på en femte plats. Har inget internet så kan inte uppdatera förns på tisdag. L8ER

Bilder

Sista droppet i andra åket.
I Geneve. 20 grader varmt. L8Er

Val Thorens day1

Första dagen i Val Thorens avklarad! Gick kanon att åka, körde båda åken i freeride delen utan att ramla. Första var rätt skönt, hyffsat stort dropp i början på ca 5-6 meter sen åkte jag lite vilse och droppade inget mer, blev bara att cruisa ner då. Innan andra åket kollade jag ut en ny linje, med ett dubbel-dropp i början sen en annan sväng ner till ett sista dropp på ca 5-6 meter det också. Det åket är jag nöjd med, hoppas att det gav bra poäng inför imorgon. Kommer vara sjukt hög klass på åkningen imorgon i parken! Just nu snöar det dock sjukt mycket, man ser inte något berg någonstans, vi skulle lika gärna kunna vara i göteborg i en snöstorm. SINNES
L8ER

cork5ishh

Här är en cork5 från Åres 18 meters hopp, dock ganska lite cork på den. Men de duger.

Cork 5 from Anton Lithén on Vimeo.

Hade första dagen på "praktiken" idag, gick bra. Skön arbetsuppgift med att ta bort heltäckningsmatta, speciellt när den knappt sitter fast. Peppar för en ny dag imorgon, uppstigning klockan 06.00.
Hämtade skotern igår också, redigt gött.
L8ER

s toda idsjön

Åkte till sidsjön med Joel idag, väldigt trevligt och bra väder till en början. Sen mulnade de till och började blåsa, då bestämde vi oss för att åka hem. Vilket vi också gjorde. Det gick också bra att åka kan jag väl tillägga! Nu sitter jag och väntar på mat sen kommer Dennis så ska vi hitta på något toligt. Tre bilder från idag, samma vinkel, bara olika inställningar på kameran.
Bild1 på Joel.
Bild2 på lite olika folk.
Bild3 på samma folk fast längre bort.
Rätt feta enligt mig själv. Avslutar med en hockey bild från Järpen.
L8ER

death mission

Varit ut på uppdrag med Tolla och Elias och ett gäng filmare. Sjukt räcke vid slutet av storgatan mitt emot Coffe House körde vi.
Försökte väl ett X antal gånger. Klarade det bra en gång och lite halvdant två gånger i alla fall. Nu blir det sova, kommer nog ha ont i kroppen imorgon.
Tollas andra försök:
L8ER

home!!

Kom hem till matfors idag, skönt! Nu bär det av in mot sundsvall för att köra lite handrails med Elias och Tolla! Kommer bli ett riktigt deathmissonn! Kika in senaste avsnittet av VANpire diaries från Funäsdalsberget! Fick lite klipp med i den.
- VANpire diaries #3
L8ER

pic BOOM

taking a pee.
Finn dig ett fel.
Hampus chillar litte.
fire. ding ding ding ding
peace out.
L8ER 4LLIG8R

OSHIT - BY TOMTUBE

Jesper försökte ett X antal gånger på sw-lip-pretzel switch up-frontside 270 av. Då beslöt jag mig för att göra ett försök, här är en liten film som sumerar hela kvällen. Jesper döda ett par skidor för tricket, var det värt det?
rail battle:

OSHIT from TomTube on Vimeo.

L8ER


rabbithart

Åres första hopp är nu stort. Riktigt stort.  Hoppade inte så många gånger idag men imorgon blir de fler, måste hoppa in mig ordentligt. Det är nog största hoppet jag hoppat i. Började dagen med att hoppa två meter kort och avslutade med att hoppa ett X antal meter långt. Men det blir nog bra. Nu blir de en sväng på ica.
L8ER

edit

Varit i funäsdalen nu lördag - fredag. Kom hem igår alltså, haft lite varierat väder inte de bästa tyvärr fören på slutet. I onsdags snöade det hela dagen och in på kvällen. Torsdag morgon vaknade man upp till en strålande sol och -6 grader. Det blir inte mycket bättre än så. Så jag tog med kameran och Mor min ställde upp på att filma, det här är vad jag åstakom på en timme ungefär. Redigerade ihop det inatt. Om inte HD är på så tycker jag ni ska trycka på den och sedan fullscreen!!

anton bjorklund - funäsdalen from anton björklund on Vimeo.

L8ER


Iphone blag

Taskig internet uppkoppling gör att jag slänger in ett inlägg från phonen. Hänger fett i funäs med familjen och åker massa skidor, precis som de ska vara. Hittat fetaste åken man kan göra och då kommer man direkt till stugan. Not to bad. L8ER

mixup

Vädret ser ju helt okej ut genom fönstret, tänkte inte gå ut innan taxin kommer så jag kan åka till sidsjön och åka lite skidor!! får fan inte nog av de. Nu spricker det upp också, kan bli kanoners det här. Kände mig lite G så jag fotade mig själv och körde en liten gun motion, enjoy
så kan det bli med för mycket fritid och mycke liv. Ska packa ihop lite "bra att ha" saker till funäs och sidsjön.
L8ER

L8ER

Soft att vara hemma en extra dag sitället för att resa en hel dag.. Plus att jag kan åka skidor hela dagen och natten imorgon i sidsjön, får hoppas på go väder så man slipper dö om man ramlar. Inte för att jag gör det så ofta, men de händer. Det ser ut att bli helt okej väder imorgon, så de är nice,,
Soligt och +6°. kan bli redigt fett. Kanske en edit, det vet man aldrig.
L8ER

sond-sväl

Åker hem imorgon, blir hemma en dag sen far jag till funäs. Ska bli skönt att åka i något annat än Åres park ett tag.
Lite såhär ser restan av min månad ut. Inte helt fel
-
3-5 Mars: ZUNDSVALL
5-11 Mars: FUNÄS
11-13 Mars: ZUNDSVALL
13-18 Mars: ÅRE
18-24 Mars: ZUNDSVALL
24-29 Mars: VAL THORENS på the north face ski challenge!!
29-30 Mars: ZUNDSVALL
30 Mars: ÅRE
-
Helt "OK" skoldag idag. Om man räknar bort 1000 turister.
Norrporten arena en kväll häromveckan.
L8ER

nothing new

Inget nytt att raportera. Eller jo, alla borde köpa da 'Nollie nästa år. Sjukt skön. Här är en bra låt också:
Ice Cube – It Was A Good Day - LP
L8ER

RSS 2.0