YESS!!

ÅKER TILL HINTERTUX IMORGON!!!
-
Nu är det bara 13 timmar tills vi lämnar Östersunds flyplats för att flyga till Stockholm där vi ska möta upp med Dante och Oscar inför resan till Hintertux. Resan kommer gå så här:
-
Östersund - Stockholm

Stockholm - Kastrup

Kastrup - München

München - Hintertux med Taxi
-
Kommer bli riktigt nice! Lyckades också installera skärmen på GoPron!!!!!! Sjukt fett blev de, take a look!
Ska bli riktigt roligt att filma under resans gång och lägga upp här sedan. Nu tar jag och felix de väldigt lugnt och just nu ser det ut så här:
Två macs som bara står medans vi lirara skejt. På tal om skejt, i tisdags var jag, felix och mathias och hälsade på magnus i klassen i Mattmar där dem byggt en ramp i en lada! Sjukt coolt bygge, snabb och enkel ramp. Så som de ska vara. här är en bild:
Sådär. Nu har jag lagt ner lite kärlek i det här.

Tux

Sitter hos Felix och chillar, imorgon bär det av till Hintertux för att åka skidor!! Kommer bli så sjukt fett! HAr packat allt och bara mår, försöker instalera skärmen till GoPron med det går inte bra så det bli utan skärm i Tux. Sadface
-
peaches

Åkning

Åkte skidor i lördags. Godnatt
Peaches

$$$$$$$$$

"Money is not a problem"
Anton Björklund

maad goon


Morgon stund har guld i mun

cheeaa!! Vaknade vid 09.50 ungefär hos felix. Orkade inte gå de 75 metrarna hem inatt så jag sova på en madrass i hans vardagsrum. Taggad som fan på att åka till Rödkullen nu!! Hoppas det är fett!
Peaches

G

SJUKT PRODUKTIV DAG!! Shit vilken dag. Började med att leka med schabloner på förmiddagen från 09.30 - 11.30. Sjukt fett är det, alla gör feta målningar. Kan visa dem nästa vecka! Tog en fet bild när jag tömde ena burken som jag målade medm redigerad i Adobe PS i iPhonen:
-
-
Sen hade vi Kulturhistoria nutidakonst.. Inte lika roligt dock efter det hade vi arbetsmiljö, gjorde klart alla instuderingsfrågor till provet nästa vecka. Väldigt skönt, blir bara att repetera nästa vecka. Prov torsdag --> Hintertux på fredag!!! FETT!!! Efter skolan drog jag och felix in till Åre för att inviga vinterdäcken uppe vid rödkullen där det ligger snö på vägen! Så här såg det ut:
-
-
Sjukt kul var det att få känna snö under fötterna och skriva sitt namn i snön när man kissade. Vilken känsla! Imorgon ska vi till rödkullen och baxa upp lite boxar och se om man kan åka lite skidor möjligtvis. Blir nog bra! Efter det drog vi hem till Felix och löste allt med resan efter jul och nyår, åker till BRECKENRIDGE, COLLORADO I EN MÅNAD!!!! fan va braaa!! Vill att det ska bli 5 januari nu.. Dags att slagga (not) ledig imorgon. Aja, hörs, pusshej. Just ja, åt kvällsfika hos Felix. Scrambled eggs och en toast:
-
-
PEACHES

FML

WHADUP! Schysst folk man har på facebook.. Alla bara njuter av andras olycka.
Men men... Livet går vidare. Ska åka bajsbacken sen för att höja humöret.
Peaches

maad Goon

Sjukt skön dag idag! Åkte in till ÅRe vid halv10 för att köpa ett par brallor jag la undan igår. Ett par Armada som tillhör dunjackan jag har, kommer bli riktigt soft! Sen efter det så hade jag först Samhälle med min lärare som har med sig sin 9 månaders unge varje lektion, riktigt roligt! Så fort hon har genomgång och Lovis (ungen) börjar krypa eller "Gagagga" så glömmer man bort att det är lektion. Riktigt soft! Efter det var de kulturhistoria.. Såg på film hela lektionen om när vulkanen Vesuvius fick ett utbrott år 79 och begravde hela staden Pompeii i aska och lava. Lärde mig nånting i alla fall!
-
Efter skolan var det PoopHill Shredd!!!! Åkte pvc rör i tre timmar sjukt roligt! Det var jag, El Stolpo, Big - M, RichBitch, Shredlyy och nån random. Aldrig gått så bra att åka i bajsbacken, byggde sjuka set-ups och alla körde as bra! Tog dock inga bilder eller filmade (hade inte tid). Men imorgon blir det att åka mer så då kan jag ta några bilder/filma något coolt vi gör.
-
Här kommer den sjukaste studsmatte filmen någonsin..... Sakarias Majander som hoppar och Alric Ljunghager som filmat och redigerat. ENOJY

Sakarias Majander - Retitled - Freeride
Peaches

Long time no see

Tjenare allihopa. Efter en tids uppehåll tänkte jag nu dra igång tha blawg igen! Kan ju börja med att berätta att snart åker jag till Hintertux för 8 dagars skidåkning!! Två veckor kvar bra precis, kommer nog bli hur fett som helst! Här är en bild på hur parken såg ut idag på morgonen © Matt Walker
Ser ju inte alls helt fel ut... Det blir Anton (mig själv alltså) mina två klasskamrater Felix S och Mathias F och två randoms Dante P och Oscar W. VILL ÅKA NU!!! Men men.. Här kommer än film från i vintras när jag lyckades med att landa sw lip, pretzel sw up - fs 270 ut på första försöket. Capich? Om inte titta på Jespers 26 försök om hur man inte ska göra (tror jag räknade rätt).
Allt för just nu. Peaches.

RSS 2.0