this is ILL!

Sprang 5 kilometer på 19 minuter och 48 sekunder! Väldigt nöjd med den tiden. Nåt jag inte är nöjd med är internetet.. Spotify laggar för att de inte streamas tillräckligt snabbt! Var inte så nöjd med $ heller, 8.20 är ju lite högt, men nu har den sjunkit till 8,11!! Så mina 4800 blir 591,60 dollar!
Sa också imorse att de här skulle bli en bra dag och de blev de! Vg på alla delar i engelska Nationella, snabb på idrotten och dollarn har sjunkit! Fedddt trevligt!

sjuukt nice tävling!


M.O.B

Jaman, jaman! Sitter nu på rummet och skriver blogg för första gången på över 3 veckor! Trevligt, dock känns det som om tänderna håller på att lossna.. dags att borsta tänderna! Imorgon blir de chill dag, nudlar till Brunch makaroner och köttbullar till middag!
Sedan borde ALLA titta på denna edit:
TERRY & AARON MIX FROM ODYSSEYBMX.COM
Over and out! BooyaaH!

']['

BLOGGAR FRÅN FLAXX'ZZZ IPHONE OCHBDÅ KAN MAN BARA SKRIVA MED STORA BOKSTÄVER! ALLT ÄR BRA MED MIG OCH LIVET ÄR EN FEST.
HA EN BRA KVÄLL!

(^^^)

Har nu levt utan internet hos mig i järpen i över 2 veckor!! På onsdag är det 3 veckor, pretty sick.
Har därför suttit i bibliotekt ett x antal gånger som nu. Idag har jag arbetat med en bok recension som ska vara klar på onsdag. Kaaaching. Lugna bananer de. Nemas problemas med den saken.
Nu är det max åtta dagar skola kvar för mig detta läsår! Hel skönt enligt mig. Först 3 veckor borta sen jobbar jag nog resten av sommaren $$$. Nu ska jag hem och äta. baj

Tips skriv detta i facebook chatten: (^^^)


chirre$dirre

Den här helgen var den sista helgen jag kommer hem innan 27 Juni! För om 13 dagar beger sig min familj och jag till ett annat land!
I fredags var jag med Lina, Nicco och Linnea och vi gjorde inget speciellt mer än att äta glass på Dannes och Niolo-picolo piercade Lina med en säkerhetsnål! Sen tog vi det lugnt hemma hos mig. Jag och Linnea åkte även till Bällsta dagis för att träffa Anton N, och det gick ju bra!
Igår kom Elin Coolingen Allberg hit och umgicks med mig hela kvällen och natten. Väldigt trevligt att umgås med den lilla göken! Dock åkte hon  för en stund sedan.. Så nu sitter jag och bloggar för engångskull!
Sedan blir det nog kanske fotboll på Västhagen om Dennis kommer hit!
Nu ska jag ägna min tid till att se Götakanal 2!!
Avslutar med en rolig liten film! c'ya

no internet

Sitter i biblioteket! Har ju inget internet där jag bor.. Har inte nåt speciellt att berätta utom att vi har börjat gymma och hoppas trampoline igen!! Väldigt roligt tycker jag!
Kommer också åka för Fatbastards nästa säsong också det väldigt roligt! Ska käka nu! Hejrååw

http://www.fatbastards.se/
http://www.fatbastards.dk/


yess

Varsågod elin! ^^

yes

FREDAG.
Dagen F i veckan. Var hemma och klippte mig så att jag skulle se snygg ut på fridas konfirmation! På kvällen åkte jag hem till min gumma JN och käkade ruskigt god mat bestående av strips, lövbit, sallad och dricka! När vi ätit klart så tog vi våra racer moppar ner till Nicolina för att softa med henne och Linnea. softade som fan, gick ut köpte godis träffa mor och far, gick hem spelade Buzz. Guess who?! Jag vann, dock inte så oväntat. Kort sagt så gjorde vi inte så mycket, bara tog de lugnt.
LÖRDAG.
11.06 klev jag upp.
12.30 satte jag mig på racern och åkte till Thulevallen för att se syrran spela sin första seriematch! Matfors vs. Matfors.. Spännade? Nej. Syrrans lag vann med 8 - 0. En tjej i Wilmas lag a.k.a Ärkefiskarn gjorde hattrick, grattis till henne!
På kvällen var jag med Idss, vi såg på Pineapple express och Monster vs. aliens!
SÖNDAG.
Konfirmation och softning hemma. Och nu kom elin.. HEJRÅÅÅ

minigolf.

MiNiGoLf KnOcKoUt ! ! hahah. Hejdåå

^^vv^^vv^^


skate

Årets första skate tillfälle. Här är en något oseriös film på mig och magnus.
Och här är en på magnus!
Sitter på tåget hem. STAY TUNED.

Warrior.



Dagens skrattanfall.



säsongs editen.

Här är alltså min säsongs edit med blandad åkning från åre och funäsdalen. Om ni tycker den är bra kan ni ju lämna en kommentar. hörss dåå!

Ps. Var ute på årets första joggingrunda nyss. Oväntat? Ja!

Mars 14, 2010


50 meter.

En snubbe som lägger en 50 meter lång frontflip under Nine Knights nere i Tyskland.

 


Packar bilarna. Nu ä...

dsc00086 (MMS)

Packar bilarna. Nu är bilarna packade och vi ska äta frukost! Efter de åker vi hem till la matfors. Hade grett


RSS 2.0