-home

Hemma nu.. SÅ SJUKT SKÖNT!! Tackar dennis för skjutsen från tåget, sovgott alla ni som läste idag. Ska också åka skidor på gärde lördag och söndag med min vän hampipus Forsmarkikus.

-fedt med uppdatering

Skön dag idag, började med religion, gjorde inte ett piss för jag var redan klar med skiten. Efter de var de bad på idrotten, soft och sist på schemat var trampoline och styrketräning. En typisk dag i mitt liv, alla dagar innehåller styrketräning och trampoline. Så de är as nice, men vill hellre ha snö och åka skidor sex gånger i veckan!! Sen öppnade funäsdalen idag, men bara för folk med kroppskondomer.. Vi vanligt folk får börja åka på lördag. Nog snackat:
-
Adam Falk's Winter Projekt långfilm om säsongen. Se och njut.
-

Winter Project - The Movie from Winter Project on Vimeo.

-

Här är en film med bara go pro klipp. Nådigt sugen på en nu...

-


-sick

ännu en sjuk snubbe på bräda.. Vart är alla dem handrailsen?? vill åka skidor
-

new brills

införskaffat nya brills, iallafall för mig!
- dem och ett par likadana med svart ram! sjukt nice!

gap.

Drog ett gap nu på morgonkvisten! Ska till östersund idag och kolla på fu*k it rail jam tour.
-
Courtesy of Newschoolers.com

DENIS LEONT'EV

rätt galen ryss på snowboard. Checka detta Hampus!!
-

DENIS "BONUS" LEONT'EV from WEARE2012 on Vimeo.


-erik? -ja? -NOTHIN'

i don't have anything to say. need's to study, will do that now. religion in my ass

sätt in 2000 på mitt konto och vinn ett pris!

sket i allt och gick och la sig. Tidig kväll ikväll, skönt de. Ska ställa klockan också och kliva upp och äta toast och juice till frukost. Tror den här kortfilmen kan bli bra när dne kommer ut 1 november!
-
The Life Gnarcotic. Teaser #1 from Matt McEnery on Vimeo.

better than 6

Skön film, faction måste göra sjukt sköna skidor också!
-
Courtesy of Newschoolers.com

I ain't doin that,,

i would't do that if i were you. Tog tag i religionen igår och skrev i stort sett klart om hinduismen, känns bra! Nu är de "bara'' budismen och en jämförelse av båda religionerna kvar.. Ska skriva lite ikväll också tänkte jag. En sjuk sak är att jag inte ställt klockan någon av dem här skoldagarna men ändå vaknat så jag hunnit till skolan?!! eller så stänger jag av istället för snoozern, thats one of lifes big mystery's.
-
skall ta mig en macka med filadelfia ost på nu. jummmmy, peace
-
Down I from duneis on Vimeo.

junction 133 - productions.

Slängde in en tvätt nyss, stängde luckan gick upp på rummet och skulle svara på ett sms.. Vart fan är mobilen? Vart är tröjjan jag hade på mig nyss.. Hmm, FAN i tvättmaskinen! snaabare än en iller ner i tvättstugan och upptäcker att jag inte stängt luckan helt och kan glatt plocka ut mobilen ur fickan och smälla igen luckan så maskinen startas. Dagens happy moment for sure! Skolfotot idag gick ju bra det mä, helt okej dag alltschå.
-
Nu blir de religionsuppsats skrivande restan av kvällen, kill me. Hinduism och Buddhism, varför ska jag skriva 4a sidor om de när jag inte bryr mig ett skit om de. ska klippa page eller odla mustach. Dagens rim!
-
Ocular Detour - Junction 133 Productions [HD] from Junction 133 on Vimeo.

jobbigt vaaa.

sitter med skit religionen, struntar i den nu och börjar imorgon. Hörs nå

hit da geEK

Har lirat lite Hit the geek nu på kvällskvisten i brist på annat att göra. Ska ner och kolla till mina jeans som varit instängda i tvättmaskinen sen i torsdagkväll.. Undrar hur dom mår? Och om jag får ut dom? Blir spännande sen! Slappat hela dagen idag, sett en film, sett på edits ätit 4a awesumme baguetter that i made! dom vart mad!
4a baguetter med: sallad, gurka, brieost, hushållsost, tomat, medwürst. Skall äta det många gånger till, promise that!
-
-
53,224 ft. Erik, beat that om du nu läser det här!
EDIT: nytt rekord erik. 82,978 ft.
-
-
-
131,227 ft erik

blOG.

Fredag: Var hemma hos Dennis och Håkan och chillade. Gick hem och la mig 23 ungefär.
Lördag: Klev upp 08:00 för att åka buss till Trondheim och trikkestallen klockan 9. Vart en sjukt trevlig och rolig dag i norge. Nice skejtpark hade dom också, ska åka till sundsvalls skejtpark och prova den också på lovet tänkte jag!
Idag: ska på  ica nu och köpa något ätbart så jag inte dör!
Courtesy of Newschoolers.com

Railstyle 2lax10

Är också anmäld till Sundsvall Railstyle 2010! be there som att säga.
http://railstyle.se/

make it happen,, meow

Ännu en Make It Happen edit! 2 klipp i denna också, brokenleg ftw.. Har gjort 4a dubblar sen jag kom till järpen:
  1. sw dubbel rodeo9
  2. dubbel back
  3. fliffis= dubbelfront med 180 i sista volten
  4. dubbel front
Läju bli någon fler! Titta på filmen nu!!
Adam "Bossen" Forsberg som är filmare och redigerare.

 

Make It Happen Östersund 2010 from Adam Forsberg on Vimeo.


Make it happen update!

Update från "make it happen"! Härär en film från tävlingen som hölls i östersund i lördags! enjoyy
_________
______________________________________________________________________________|               |______

make it happen

Var på Make it happen i östersund i lördags. Var en sjukt rolig dag med mycket skidor och dennis moberg och bylund som coacher hela dagen! Det gick bra att åka under hela dagen och drog lite nya tricks faktiskt, redigt skönt. Nu vill jag ha snö och vinter.. Gick till finalen tillsammans med 7 andra killar som också åkte sjukt bra hela dagen! I finalen fick man 3 åk och poäng för varje åk, sen slog dom ihop poängen och tog fram en vinnare. vann ju inte den här gången,, de gjorde frej, grattis!

Efter finalen och prisutdelning satte vi oss i bieln och åkte till Mc donken och käkade nuggets. Sedan bar de av hemmåt och en kanon kväll hos först crille sen michelle! Nu ska jag käka mat! peace

ian comtom

godkvällas. Chillar kväll för mig idag då, ska till östersund och tävla imorgon så då orkade jag inte vara skittrött och åka skidor. klockan 17 imorgon får ni veta hur det gått! Sovgott. men innan, titta på den här filmen:
Courtesy of Newschoolers.com

virforsen, ja tack.

pluggar idag igen, nu endast för att jag ska kunna åka in till Åre och se om det finns några platser till Trikkestallen kvar. Skulle vara nice det. Sen blir det även lite skejt och studsmatta ikväll, trots att jag är helt slut i kroppen..
-
Dagen idag var soft, fick se film första lektionen. 7 år i tibet. Helt okej film än så länge! Sen orientering på idrotten sen slutade vi, soft som fan! Ska väl dyka ner i den engelskan och medeltiden igen. peaCe$  .
-
För er som inte sett när dom här två hårdingarna hoppar från viforsen kan ju titta på filmen här under

-Medeltiden

soft, har pluggat historia idag om Medeltiden på ett prov vi har om en vecka! Rätt Stoked på det. Tänkte plugga lite varje dag så jag får in de ordentligt i skall-jefeln. Nu är klockan 19 och det är svart som natten ute, tregiskt enligt mig! Kan det inte bli vårskidåkning snart??!! Chill resten av kvällen!

mattematik

Medans jag pluggade matte så hittade jag en skön film. Farfar och maitan var här idag och lämnade av räser cykelN och bullar, kuddar med mera! Trots allt kanelbullensdag!
Första avsnittet av Traveling Circus säsong 3!!
har sjukt tråkiga updates för dom som inte gillar skidor, men ska bättra mig. Imorgon

RSS 2.0