G

SJUKT PRODUKTIV DAG!! Shit vilken dag. Började med att leka med schabloner på förmiddagen från 09.30 - 11.30. Sjukt fett är det, alla gör feta målningar. Kan visa dem nästa vecka! Tog en fet bild när jag tömde ena burken som jag målade medm redigerad i Adobe PS i iPhonen:
-
-
Sen hade vi Kulturhistoria nutidakonst.. Inte lika roligt dock efter det hade vi arbetsmiljö, gjorde klart alla instuderingsfrågor till provet nästa vecka. Väldigt skönt, blir bara att repetera nästa vecka. Prov torsdag --> Hintertux på fredag!!! FETT!!! Efter skolan drog jag och felix in till Åre för att inviga vinterdäcken uppe vid rödkullen där det ligger snö på vägen! Så här såg det ut:
-
-
Sjukt kul var det att få känna snö under fötterna och skriva sitt namn i snön när man kissade. Vilken känsla! Imorgon ska vi till rödkullen och baxa upp lite boxar och se om man kan åka lite skidor möjligtvis. Blir nog bra! Efter det drog vi hem till Felix och löste allt med resan efter jul och nyår, åker till BRECKENRIDGE, COLLORADO I EN MÅNAD!!!! fan va braaa!! Vill att det ska bli 5 januari nu.. Dags att slagga (not) ledig imorgon. Aja, hörs, pusshej. Just ja, åt kvällsfika hos Felix. Scrambled eggs och en toast:
-
-
PEACHES

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0